1277 resultaten

babyspeelgoed

Het assortiment van ilovespeelgoed.nl heeft een royaal aanbod dat de wereld van de pasgeborene verrijkt. Dat begint met een knuffel en een knuffeldoekje voor troost en veiligheid, die trouwe vriendjes worden. Er is babyspeelgoed dat de tastzin, het ruiken, voelen en proeven van de baby stimuleren zoals het speelgoed van Sophie de Giraf met bijtringen, zachte ballen en blokken.

Om de motoriek van de baby te stimuleren is er de babygym en zijn er wagenspanners en mobiles om naar uit te reiken en te kijken.

Neem ook eens een kijkje bij de categorie 'Kinderkamer & Lifestyle'. Hier vind je babyverzorgingsproducten en mooie babyaccessoires.

Lees verder
Sluiten
1-48 van 1277 producten

Het mooiste baby speelgoed

Het eerste speelgoed ooit waar je kleintje kennis mee maakt is babyspeelgoed zoals rammelaars en knuffeldoekjes. Bij ilovespeelgoed vind je het grootste en leukste assortiment babyspeelgoed online. Uniek babyspeelgoed van duurzame kwaliteit voor een geborgen gevoel bij je kleintje. Voor een aandoenlijke glimlach waar jij keer op keer weer verliefd op wordt! Bij ilovespeelgoed vind je baby speelgoed voor baby’tjes van 0 tot 1 jaar. Is je kindje al ouder dan 1 jaar? Geen enkel probleem, bij ons vind je ook speelgoed tot aan de leeftijd van 12 jaar.

Welke baby speelgoed is geschikt?

Jij kent jouw baby en zijn of haar ontwikkeling natuurlijk het beste. Maar over het algemeen geldt dat een baby begint met spelen zodra het iets vast kan pakken en ermee kan zwaaien. Speelgoed zoals rammelaars en zachte knuffels die geluidjes maken zodra je kindje erin knijpt, zijn dan heel geschikt. Muziek en liedjes zijn bij de kleintjes ook favoriet. Laat je kindje zachtjes in slaap vallen met de lieflijke klanken van een muziekdoosje of een muziekmobiel. Een uitkomst voor een geborgen gevoel en ondersteuning bij het slaapritme van je kleintje.

Baby speelgoed 0 maanden

Zodra je baby een paar weken oud is gaat je kindje de wereld langzaam aan ontdekken. Dat begint met baby speelgoed voor kindjes van 0 maanden, zoals rammelaars, pluchen knuffels en een babygym. Leg je kindje onder de babygym en het kan zijn of haar oogjes leren focussen op het bungelende speelgoed boven zich. Vervolgens kunnen baby’s proberen om het speelgoed te gaan grijpen en vastpakken met hun handjes. Zo stimuleer je de ontwikkeling van de motoriek en de zintuigen. Voor een uitgebreid en uniek assortiment aan baby speelgoed voor 0 maanden zit je bij ilovespeelgoed helemaal goed!

Baby speelgoed 1 maand

Een maand na de geboorte is zo voorbij gevlogen en dan is het tijd voor baby speelgoed voor baby’s van 1 maand. De hoogste tijd om veel te knuffelen! Ontdek wat je kindje prettig vindt qua aanraking en stoffen en kies een bijpassende knuffel of knuffels. Bijvoorbeeld van satijn, katoen of een ribbelstofje. Voor extra kijkplezier is het ook leuk om een knuffeldoekje of knuffel in unieke kleuren patronen en vormen te kiezen. Bij ilovespeelgoed vind je verschillende soorten knuffels en knuffeldoekjes en ander leuk baby speelgoed vanaf 1 maand.

Baby speelgoed 2 maanden

Met twee maanden kan je baby - bijna - kleuren zien en kijkt je baby zijn ogen uit! De hoogste tijd voor kijkkaarten en stoffen boekjes. Baby’s zijn dol op kijken en je kunt vanaf deze leeftijd steeds meer interactief met je baby spelen. Fijn aan stoffen boekjes is dat je baby de verschillende texturen kan voelen. Gegarandeerd een grote glimlach op die lieve, bolle toet! Vertel ondertussen wat je baby ziet dat stimuleert de zintuiglijke- en taalontwikkeling. Ook onze badboekjes zijn uitermate geschikt als baby speelgoed voor 2 maanden oude baby’s.

Baby speelgoed 3 maanden

Zodra je kindje drie maanden is geworden gaat het ook ontdekken dat het beentjes en voetjes heeft. Dit uit zich in fanatiek trappelen en schoppen. Laat je kindje daarom lekker tegen speelgoed aan trappelen in de babygym, het liefst tegen speelgoed aan wat ook nog leuke geluidjes geeft door de aanraking. Zo leert je baby ook verbanden te leggen tussen een actie en een reactie. Naast baby speelgoed voor baby’s van 3 maanden vind je bij ilovespeelgoed ook Jollein babyslaapzakken zodat je kindje niet midden in de nacht zijn of haar dekentje afschopt.

Baby speelgoed 4 maanden

De wereld om zich heen wordt steeds interessanter voor je kindje naarmate de maanden vorderen. Tijd voor baby speelgoed voor je baby van 4 maanden? Ga dan voor ballen, blokken & tuimelaars. De wonderlijke vormen en kleuren van dit speelgoed weten je kindje helemaal te biologeren. Ook leuk om aan te raken met die kleine grijpgrage handjes. Zo zijn jouw gezicht en haren niet langer het doelwit! Djeco heeft de leukste tuimelaars of ga voor stapeltorens van Djeco en kleurrijke speelballen van Moulin Roty. Een ding is zeker: het mooiste baby speelgoed voor uw kindje van 4 maanden shop je bij ilovespeelgoed.

Baby speelgoed 5 maanden

Hout is het duurzame goud en dat geldt ook voor het houten speelgoed bij ilovespeelgoed. Als baby speelgoed voor je kindje van 5 maanden is houten babyspeelgoed een aanrader! Baby’s ontdekken de wereld mede door van alles in hun mond te stoppen en dat is veiliger met een houten voorwerpen dan plastic. Neem bijvoorbeeld een houten speeltoren of een houten tuimelaar van Plan Toys. Gegarandeerd een schaterlach door dit babyspeelgoed van je kindje van 5 maanden.

Baby speelgoed 6 maanden

Je kindje is alweer een half jaar oud en vaak komen de eerste tandjes door. Wat een zegen dat er bijtspeelgoed bestaat! Dit is dan ook een van de soorten baby speelgoed voor baby’s van 6 maanden wat een absolute must have is. Je baby bijt graag op dit speelgoed omdat het tegendruk geeft aan de melktandjes die door komen en dat verlicht de pijn en het ongemak. Wat ook afleidt van dit lichamelijke ongemak zijn leuke vormen en piep of rammelgeluiden. Sophie de Giraf en Grimm’s hebben het leukste bijtspeelgoed voor uw kindje ontworpen. En dat van Oli & Carol is speciaal geschikt voor in bad.

Houten baby speelgoed

Op zoek naar speelgoed waar je kindje jarenlang plezier van heeft? Kies dan voor houten baby speelgoed. Dit gaan niet alleen veel langer mee dan plastic speelgoed, er zitten ook nog eens geen onnatuurlijke stoffen en chemicaliën in verwerkt waardoor dit het allerveiligste speelgoed is voor je baby. Houten speelgoed gaat jarenlang mee, waardoor het kan worden doorgeven aan andere kindjes. Bovendien bevordert houten speelgoed de fantasie en stimuleert het de creativiteit en ziet het er ook nog eens hartstikke leuk uit! Dat is nog eens speelgoed om mee op ontdekkingstocht te gaan en veilig om in te bijten. Bij ilovespeelgoed vind je houten baby speelgoed om mee te kunnen rollen, te stapelen, het vast te pakken of in de mond te stoppen. Fijn voor je kindje en ook fijn voor het milieu want het speelgoed gaat lang mee en draagt niet bij aan de plastic soep in de wereld.

Babyspeelgoed kopen

Wanneer je het mooiste en meest unieke babyspeelgoed wilt kopen, dan shop je bij ilovespeelgoed! Wanneer je bij ons vóór 22:00 uur besteld weet je zeker dat je het de volgende dag al in huis hebt. Zo krijg je nooit een teleurgesteld pruillipje te zien en ga je ook niet met een last minute cadeautje op kraambezoek of naar een babyshower! Vind je het lastig om te kiezen en weet je niet welk babyspeelgoed je moet kopen voor een kraamcadeau? Geen paniek, neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag! Dat wordt vast en zeker gewaardeerd want dan eindigt die vriend(in), kennis of familielid niet met vier keer hetzelfde standaard babyspeelgoed en kom jij met iets unieks voor de dag.