276 resultaten

babygym & activiteitenspeelgoed

Met een babygym en activiteitenspeelgoed kan je een kleine wereld voor de baby creëren waarin van alles te ontdekken is. Terwijl ze op een speelmat liggen, kijken ze hun oogjes uit, luisteren nieuwsgierig naar de geluiden en tasten de wereld af met hun vingertjes. 

Ilovespeelgoed.nl. heeft een breed aanbod voor een comfortabele babygym, met speelkleden, activiteitenknuffels, spiralen of panelen. 

De activiteitenknuffels zijn vaak zacht van kleur, hebben zachte stoffen, en prikkelen baby's om op een kleine ontdekkingsreis te gaan. Speelgoed waarmee de nieuwsgierigheid van baby's gestimuleerd wordt. 

 

Lees verder
Sluiten
1-48 van 276 producten

Babygym

Met een babygym creëer je een veilige wereld voor je kleine waarin van alles te ontdekken valt. Het zicht van een baby is vanaf de geboorte niet veel verder dan 20 tot 25 centimeter, daarbuiten zal de wereld nog wazig zijn. Je pasgeboren baby kan licht vormen en beweging zien. Kleuren en details zullen in het begin nog niet echt opvallen, maar dat is ook niet nodig. Elke maand ontwikkelt je kleine zich steeds meer, met een babygym ondersteun je deze ontwikkeling en maak je het leuk!

De leukste babygyms

Met een babygym kun je helemaal uitpakken. Begin met een knuffelbeestje, voeg daar later nog een sensorische bal aan toe en misschien wil je het daarna ook nog uitbreiden met een rammelaar. Deze afwisseling is leuk voor jezelf, maar vooral goed voor je kleine. Door steeds weer wat anders aan te bieden houd je het interessant voor je baby. Zo stimuleer je het om op ontdekking uit te gaan, in plaats van alleen maar passief te liggen, en blijft een babygym leuk. Voor wat inspiratie zetten we de leukste babygym merken voor je op een rij:

Vanaf wanneer een babygym?

Rond de derde maand is een mooi moment om te beginnen met een babygym. Zoals gezegd ziet je pasgeboren baby nog niet heel ver en veel, voor die tijd heeft het dus weinig zin. Daarnaast kan het voor die tijd te veel prikkels opleveren door bijvoorbeeld teveel drukke kleuren of geluiden. Begin daarom ook niet direct met lawaaierige rammelaars, stem het babyspeelgoed altijd af op de leeftijd en jouw ukkepuk.

Tip: Blijf je kind uitdagen, ook als peuter, kleuter en ouder kind is het goed om nieuwe dingen te ontdekken.

Spelen voor de allerkleinsten

Spelen voor de allerkleinsten is uiteindelijk niet veel anders dan voor een dreumes, peuter of kleuter. Elke leeftijd kent zo zijn eigen uitdagingen en ontwikkelingen. Het belangrijkste is dat je hier rekening mee houdt bij de aanschaf van speelgoed. Doe je dit, dan wordt het spelen ook voor de allerkleinsten hartstikke leuk. Het is natuurlijk wel zo dat de ontwikkeling in het begin een stuk sneller gaat, maar dat maakt een babygym zo fijn. Deze kun je makkelijk uitbreiden met speeltjes waar je baby behoefte aan heeft.

Babygyms kopen

Babygyms kopen doe je meestal niet als kraamcadeau, er is ontzettend veel keuze. Wat past er bijvoorbeeld bij de ouders hun filosofie en inrichting? Geef daarom eens een cadeaubon van ilovespeelgoed.nl cadeau. Hiermee kunnen kersverse ouders zelf en op hun eigen tijd een mooi kraamcadeau uitzoeken. Bovendien worden baby’s bij de geboorte vaak al overladen met cadeaus, laat ouders zelf een babygym kopen. Al blijven mooie knuffeldoekjes, kijkkaarten en stoffen boekjes altijd een succes om te geven!