289 resultaten

rammelaars

Rammelaars, die rollen en tollen, rammelaars met een zacht geluidje van korrteltjes of met een belletje en rammelaars verborgen in een knuffeltje of met een bijtring, er is keuze te over bij ilovespeelgoed.nl.

Voor een baby is een rammelaar elke keer weer een verrassing als het een geluidje maakt. Dat vráágt om nog een keer! 

Lees verder
Sluiten
1-48 van 289 producten

Rammelaars voor elke baby

Vanaf dat je kindje ongeveer drie maanden oud is begint het dingen vast te pakken en los te laten. Dit is het moment dat je je baby heel blij kunt maken met babyspeelgoed zoals een rammelaar. Een rammelaar met een geluidje of een rammelaar met opvallende vormen en kleuren, het is een feestje voor je baby om er mee te spelen. Als je een rammelaar in je handjes hebt is het natuurlijk ook te interessant om er niet naar te kijken, in te bijten of op te zuigen. Je kleintje zal zich er uren mee kunnen vermaken.

De leukste rammelaars voor baby's

Met rammelaars kan je kleintje eindeloos zwaaien, graaien, rollen en tollen. Zeg nou zelf, van onze vrolijke rammelaars krijg jij toch zelf ook een glimlach op je gezicht. Ben je op zoek naar de leukste rammelaars voor baby’s? Dan heb je het juiste adres gevonden! De verschillende kleurtjes, vormen, materialen en geluidjes maken elke rammelaar uniek. Wij vinden eigenlijk elke rammelaar de leukste voor jouw baby. En omdat wij het milieu ook zo lief hebben, zijn onze rammelaars ook nog eens van super kwaliteit. Leuker kan het niet toch?

Houten rammelaar

Hout is mooi materiaal met heel veel verschillende voordelen. Een houten rammelaar is niet makkelijk kapot te krijgen, bevat weinig kleine, gevaarlijke onderdelen en is bovenal een duurzame keuze. Maar wat wij vooral belangrijk vinden is dat je kleintje ook veel leert van het spelen met houten babyspeelgoed. Met een houten rammelaar kan je baby zijn fantasie de vrije loop laten gaan en helemaal opgaan in het moment. Geniet van al het gebrabbel en gegiechel wanneer je baby met een houten rammelaar aan het spelen is.

Welke soort rammelaar?

Een rammelaar moedigt je baby aan om nieuwe dingen te leren. Oppakken en weer wegleggen, van het ene handje naar het andere handje overpakken, geluidje laten maken en stilhouden. Je snapt dat een rammelaar nooit verveeld. Welke soort rammelaar geschikt is voor jouw kleintje is een lastige vraag. Maar wees niet getreurd, welke soort rammelaar je ook koopt, je baby gaat het als een hele ontdekkingstocht ervaren. Waar je op kunt letten zijn de grootte en het materiaal van de rammelaar. Als je je kleintje wilt vermaken in de auto, dan is het natuurlijk handig om een kleinere variant of Clip-on aan te schaffen. Maar wil je de ontdekkingstocht verplaatsen naar de woonkamer, dan kan een wat grotere rammelaar ook perfect zijn! En mocht je baby groter worden hebben wij ook het leukste assortiment aan speelgoed.

Rammelaar kopen

Welke rammelaar je ook wilt kopen, je gaat je baby er eindeloos veel speelplezier mee geven. Bij ilovespeelgoed.nl hebben we een ruim assortiment waar je uit kunt kiezen. Hierdoor kun je een rammelaar kopen die helemaal past bij jouw kleintje, of die je zelf natuurlijk te schattig vindt om te laten liggen. Of wat dacht je van een rammelaar als kraamcadeau kopen? De pasgeborene kan gelijk met het nieuwe speelgoed aan de slag. Het leuke aan een rammelaar kopen bij ilovespeelgoed.nl is dat je een bijzondere en leerzame rammelaar in huis haalt. Daarnaast geef je niet alleen je kleintje een beetje liefde, maar ook het milieu. De rammelaars van ilovespeelgoed.nl zijn namelijk van hoogwaardige kwaliteit, waardoor ze lang mee zullen gaan!