1164 resultaten

back to school

In de BACK TO SCHOOL categorie hebben we de allerleukste schoolspullen verzameld. Stevige rugzakken en vrolijke gymtassen. Maar ook ruime broodtrommels en lekvrije drinkbekers. En voor alle aantekeningen of schrijfsels hebben we bijzondere notitieboekjes en de leukste schrijfwaren. Zo is de kleine helemaal klaar voor een nieuw leerjaar!

Lees verder
Sluiten
1-48 van 1164 producten

Back to school

Wanneer de start van een nieuw schooljaar voor de deur staat of je kleine voor het eerst op de peuterspeelzaal of basisschool start, is dat een leuke en spannende periode. Praktische schoolspullen zoals een rugtas, broodtrommel en schriften zijn onmisbaar voor back to school, maar het is ook belangrijk om inspirerende en leuke schoolspullen te hebben. Schoolspullen die de motivatie en het plezier van kinderen vergroten. Bij ilovespeelgoed.nl hebben we de leukste back to school spullen verzameld voor een spetterend leeravontuur!

Handig: een schoolspullen lijst

Een eerste schooldag kan spannend zijn en natuurlijk wil je dat je kind zo goed mogelijk voorbereid is. Van rugzakken en pennenetuis tot drinkflessen en zwemtassen; kinderen zijn helemaal klaar voor school met het back to school assortiment van ilovespeelgoed.nl. We hebben een handige lijst gemaakt met de belangrijkste schoolspullen voor een geslaagd schooljaar. Wat je kind ieder geval nodig heeft:

  • Een stevige rugzak met ruimte voor alle schoolspullen.
  • Een broodtrommel, bento-box en eventueel een snackdoosje.
  • Een drinkfles om gedurende de schooldag goed gehydrateerd te blijven.
  • Een ruim pennenetui waar alle pennen en potloden in passen.
  • Schrijfwaren zoals pennen, kleurpotloden, markers en een gum.
  • Schriften en notitieboekjes.
  • Een koeltas voor een verse, gekoelde lunch.
  • Een gymtas voor gymles.
  • Eventueel fietsaccessoires zoals spaakverlichting, een fietsbel en een fietshelm om veilig onderweg te gaan.

Comfortabel en stijlvol dragen met een rugtas

Een goede rugtas is meer dan alleen een functionele manier om boeken te dragen. Een rugtas voor school is een accessoire dat de persoonlijkheid van een kind kan weerspiegelen en het zelfvertrouwen kan vergroten. De beste rugtassen combineren functionaliteit, comfort en stijl, zodat kinderen met trots hun schoolspullen kunnen dragen. Of je nu een kleine rugzak voor een peuter zoekt of een grote rugtas voor een ouder kind, bij ilovespeelgoed.nl vind je een uitgebreid assortiment van mooie boekentassen en rugzakken met ergonomische ontwerpen die bij de behoeften en stijl van je kind passen.

Gymtassen voor sportieve avonturen

Back to school betekent ook een sportieve start van het schooljaar met gymlessen. Een mooie, functionele gymtas is dan onmisbaar. Maar ook voor buitenschoolse sportlessen en voor zwemles zijn sporttassen een essentieel accessoire. Bij ilovespeelgoed.nl is er voor iedere sportieve gelegenheid een tas te vinden. Van gymtassen met één vak voor de wekelijkse gymles tot grotere sporttassen waar niet alleen sportkleding in past, maar ook een drinkbeker en andere sportaccessoires. De merken Fresk en Trixie hebben daarbij reguliere rugtassen en gymtassen en zwemtassen in hetzelfde dessin of thema. Zo kun je de tassen matchen of juist mixen!

Gezond eten: appeltje-eitje met leuke broodtrommels

Gezond eten is van groot belang voor de concentratie en energie van kinderen op school. Een broodtrommel en schoolbeker zijn voor back to school vaak de eerste schoolspullen op het shoppinglijstje, want het tien-uurtje en de lunch moeten natuurlijk wel vers blijven voor je kleine. In ons assortiment hebben we dan ook alles wat nodig is voor het verpakken van smakelijke maaltijden. Kleurrijke broodtrommels die makkelijk te openen zijn door kinderhandjes, bento-boxen van Yumbox en Monbento met prachtige dessins voor gevarieerde maaltijden, maar ook drinkbekers en lunchtassen met een thermolaag. Zo geniet je kleine in stijl van vers en gezond eten!

Gehydrateerd met de back to school drinkbekers

Verfrist, energiek en klaar om de dag aan te pakken met stijlvolle en praktische drinkbekers! Van lekvrije schoolbekers tot geïsoleerde thermosflessen, met een rietje of schroefdop, bij ilovespeelgoed.nl hebben we een breed scala aan opties om aan elke voorkeur en behoefte te voldoen. Alle back to school drinkbekers zijn verkrijgbaar in speelse patronen en coole ontwerpen, zodat je kind zijn of haar unieke stijl kan laten zien. Bovendien zijn de schoolbekers gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen die BPA-vrij zijn en gemakkelijk schoon te maken, zodat je kind veilig en moeiteloos kan drinken.

Bijzondere schrijfwaren voor bijzondere meesterwerken

Stap in de betoverende wereld van schrijven en tekenen, waar verbeelding en creativiteit tot leven komen. Mooie schrijfwaren mogen hierin natuurlijk niet ontbreken. Van pennen en gummen tot markeerstiften en kleurpotloden die een regenboog aan kleuren op het papier toveren. Ontdek ons assortiment van merken zoals Ooly, Ecobos, Primo en Djeco, die oog hebben voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarbij trekken de schrijfwaren meteen de aandacht met unieke designs, zoals een blozend avocadogummetje of fruitig geurende glitterpennen. Zo wordt schrijven en huiswerk maken wel heel leuk!

Back to school met de mooiste schriften

Voor het noteren van belangrijke aantekeningen tot het ontvouwen van briljante ideeën en het bijhouden van een takenlijst, schriften en notitieboekjes zijn zowel thuis als op school onmisbaar. Van gelinieerde schriften voor aantekeningen tot ruitjesschriften voor wiskundige wonderen en blanco notitieboekjes voor de ultieme vrijheid van expressie. Schriften en notitieboekjes stimuleren kinderen om hun gedachten vast te leggen, ervaringen te versterken en te groeien in hun leerproces. Des te leuker is het als ze dit in prachtig geïllustreerde schriften en notitieboekjes kunnen doen die hun unieke persoonlijkheid weerspiegelen.

Veilig back to school

Misschien niet het eerste waar je aan denkt bij back to school, maar veilig onderweg naar school is minstens zo belangrijk als andere spullen die nodig zijn voor school. Bij ilovespeelgoed.nl hebben we een uitgebreid assortiment aan coole fietsaccessoires voor kinderen met allerlei handige items, zoals heldere spaakreflectoren voor de donkere winterdagen en hippe fietsvlaggen die zelfs de kleinste kinderfietsjes zichtbaar maken. Maar ook kinderfietsbellen en fietshelmen met waanzinnige dessins. Zo zijn kinderen niet alleen gehoord en gezien, maar reizen ze ook in stijl!

Waar koop je back to school spullen?

Het assortiment van functionele en leuke schoolspullen is bij ilovespeelgoed.nl samengesteld met oog voor de behoeften van kinderen en ouders. Van rugtassen en broodtrommels tot schriften, schrijfwaren, gymtassen en fietsaccessoires. Met de leukste ontwerpen van de mooiste merken zoals Fresk, A Little Lovely Company, Monbento, Yumbox en Djeco, is er voor ieder wat wils te vinden. Op naar een denderende back to school met het uitgebreide assortiment van leuke schoolspullen bij ilovespeelgoed.nl!