banwood loopfiets first go! - groen

€ 148,95

Binnenkort leverbaar!

18330

Details

De tijdloze metalen loopfiets ‘First go!’ van het Duitse merk Banwood is dé perfecte eerste kinderfiets! Met het groengelakte frame, de witte wielen, het bruine zadel en stuur, navigeert het kind met rollend gemak op deze loopfiets door de straat èn in stijl!

Deze tweewieler zonder pedalen is ontworpen voor kinderen tussen 2.5-5 jaar en is uitgerust met een groene bel en rieten mand waardoor ze zelf hun spulletjes kunnen meenemen tijdens een dagje naar het park. Door het verstelbare stuur en zadel, kan de fiets meegroeien. De zadelhoogte is aan te passen van 40 tot 50 cm en de stuurhoogte is aan te passen van 50 tot 59 cm.

Loopfietsen helpen kinderen bij het ontwikkelen van motorische vaardigheden, balans en zelfvertrouwen, en bieden hiermee een soepele overgang naar een fiets met pedalen, zonder de noodzaak voor zijwieltjes.

De wielen hebben een diameter van 30.5 cm en een bandbreedte van 3.4 cm. De fiets weegt 4.5 kilo en vereist montage door een volwassene.

Banwood, een familiebedrijf gevestigd in Berlijn, heeft een passie voor het vervaardigen van mooie fietsproducten voor kinderen met als belangrijkste richtlijnen: veiligheid, hoogwaardige afwerking en tijdloos ontwerp. Het product heeft een CE keurmerk. 

` ` ` ` ` ` `
leveranciersnummer BW-F1-DARKGREEN
Artikelnummer BW-F1-DARKGREEN
leeftijd 2.5 - 5 jaar
afmeting 66x42x20 cm
merk banwood
bezorginformatie op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag nog verstuurd.
prijs € 148,95
terug naar boven