235 resultaten

kindergereedschap

'Goed gereedschap is het halve werk'. Een gevleugelde uitdrukking van ambachtslieden. En dat geldt ook voor kinderen. Kindergereedschap wat degelijk is en lekker in hand ligt, brengt al jong de liefde bij voor het werken met de handen en stimuleert al doende de fantasie. 

Kids at Work levert écht gereedschap, maar wel op kinderformaat. Verder zijn er kwasten en penselen voor kleine kunstenaars.

Lees verder
Sluiten
1-48 van 235 producten

Kindergereedschap

Lekker klussen aan je eigen projectjes is niet alleen leuk voor grote mensen. Geef je kids een hamer, schroevendraaier en ander kindergereedschap en ze zullen zich uren vermaken. De fantasie en handigheid zullen je versteld laten staan van wat die kleine handen allemaal in elkaar kunnen timmeren. Met kindergereedschap kan je kind op een veilige manier de handen uit de mouwen steken en eindeloos bouwen en knutselen. Een leuke manier van bezig zijn met creatief speelgoed.

Kindergereedschap hout

Voor de hele kleine bouwers hebben we kindergereedschap van hout. Laat je kleintje kennis maken met de verschillende soorten gereedschappen uit een gereedschapsset. Spelenderwijs zal je kleine spruit erachter komen dat je met een hamer je duim kan bezeren en een schilderij recht ophangenen met een waterpas kan. De verschillende soorten kindergereedschap van hout zijn gemaakt van duurzame en sterke materialen. Kindergereedschap van hout is daarom niet alleen leuk voor de kleine bouwers, maar ook voor het milieu.

Echt kindergereedschap voor de kleine bouwers

Jouw kleine bouwer kan met het kindergereedschap van Kids at Work helemaal zijn gang gaan. Dit gereedschap werkt net als grote mensen gereedschap, maar is speciaal voor kinderhanden gemaakt. Het is helemaal afgestemd op de motoriek en kracht van kinderen. Hierdoor kunnen de kleine bouwers hun fantasie omzetten naar echte bouwwerken. Maak je eigen boomerang, nestkastje of zaag een hele dierentuin bij elkaar. Je kind zal zich uren vermaken met het echte kindergereedschap speciaal voor de kleine bouwers!

Kindergereedschap speelgoed

Het fijne aan kindergereedschap is dat het speelgoed is waar je kind plezier aan beleeft en veel van leert. Doe-het-zelf projecten worden kinderspel met het gereedschap. Omdat het kindergereedschap helemaal is afgestemd op kinderhanden, zal je kind het echt zelf kunnen maken. En geef nou toe, dan voel je je als ‘oogje-in-het-zeil-houder’ toch extra trots? Maar ook voor de net iets te kleine bouwers hebben we kindergereedschap. Dit speelgoed is er speciaal voor de jonge doe-het-zelvers onder ons.

Kindergereedschap kopen

Wil je dat je kind de handen uit de mouwen kan steken en zelf veilig aan de slag kan? Bij ilovespeelgoed.nl kun je kindergereedschap kopen speciaal ontwikkeld voor jouw kleine bouwer. Veilig en handig bouwen, timmeren en knutselen. Het kan allemaal met kindergereedschap. Kids zullen altijd een voorkeur geven aan hun eigen spullen. Daarnaast is een grote mensen-hamer te zwaar voor de meeste kinderhanden. Met kindergereedschap leert je kind spelenderwijs hoe leuk het werken met handen kan zijn. Ontdekken, oefenen en creëren als een echte bouwmeester. Zeker weten dat dit papa trots maakt. Wil je kwalitatief goed kindergereedschap kopen? Dan ben je bij ilovespeelgoed.nl aan het juiste online adres!