319 resultaten

magneet speelgoed

Met speelgoedmagneten kunnen kinderen hun eigen verhaal samenstellen. Gezellig speelgoed voor op de ijskast als er in de keuken gekookt wordt.

En met magneetboeken kunnen kleine kinderen aan tafel hun favoriete voertuigen opbouwen of prinsessen zelf aankleden.

Ook zijn er magneetletters voor de eerste kennismaking met het alfabet.

Voor grotere kinderen zijn er magnetische wereldkaarten van Janod, waar kinderen uitgedaagd worden in hun kennis van de wereld of juist ontdekken hoe groot de wereld is.

Lees verder
Sluiten
1-48 van 319 producten

Magneet speelgoed

Magneet speelgoed is ontzettend leerzaam. Denk bijvoorbeeld aan de magnetische letters en cijfers die kinderen kennis laten maken met tellen en het alfabet. Met deze speelgoedmagneten kunnen kinderen hun eigen verhaal samenstellen. Het is ook altijd gezellig wanneer er in de keuken gekookt wordt en de kinderen zijn lekker bezig met hun magneet speelgoed, we zien ze toch nog vaak op de koelkast geplakt in plaats van op een magneetbord. Naast de cijfers en letters hebben we nog veel meer magneten, laat je inspireren door ons uitgebreide aanbod!

Magnetisch speelgoed

Magnetisch speelgoed is er voor alle leeftijden. Naast de kinderen die naar school gaan en bezig zijn met rekenen en schrijven, zijn er ook genoeg jongere kinderen die het fantastisch vinden om met vormen en kleuren bezig te zijn. Magnetisch speelgoed is een makkelijke en laagdrempelige manier om hier kennis mee te maken. Oudere kinderen die meer uitdaging willen kunnen zichzelf verliezen in verschillende magneetpuzzels. Het merk Janod heeft bijvoorbeeld een ingewikkelde, maar mooie wereldkaart die ze wel even zoet houdt.

Magneet speelgoed peuters

De magneetpuzzels van Grimms zijn fantastisch magneet speelgoed voor peuters. De verschillende organische of geometrische vormen hebben opvallende, felle kleuren en zijn ideaal om vrijuit te gebruiken op magneetborden. Al zijn deze magneten ook uitstekend geschikt voor oudere kinderen om ingewikkelde puzzels mee te maken. Probeer zelf de verleiding maar eens te weerstaan om er mee te spelen, we durven te wedden dat dit niet lukt. Het is magneet speelgoed voor peuters, kleuters, kinderen, pubers en volwassenen!

Magneet speelgoed kinderen

Er is ontzettend veel magneet speelgoed voor kinderen. Leuke kindermagneten van Djeco bijvoorbeeld. Ben je specifiek op zoek naar een magnetisch bord of juist kleine magneetjes? Het kan allemaal, je kunt magneet speelgoed voor kinderen eenvoudig online kopen bij ilovespeelgoed.nl!

Let op: baby’s hebben de neiging alles in hun mond te stoppen. Laat ze nooit onbeheerd met magneet speelgoed spelen!

Het mooiste magneet speelgoed om mee te bouwen

Wanneer de motoriek nog niet volledig ontwikkeld is, kan het vooral bij het fijne werk soms lastig zijn om wat te bouwen. Met magnetisch speelgoed wordt het een stuk makkelijker voor de kleinsten om een bouwwerk in elkaar te zetten zonder dat het direct omvalt. Door de magneten blijven onderdelen als het ware makkelijk aan elkaar vast plakken. Bij ilovespeelgoed.nl hebben we prachtige magneten sets waarmee de mooiste bouwsels gemaakt kunnen worden!

Magneet speelgoed Magna-Tiles

Stimuleer de verbeeldingskracht met magneet speelgoed van Magna-Tiles. De magnetische tegels van dit merk zijn kleurrijk en prikkelen de fantasie en creativiteit. Magneet speelgoed van Magna-Tiles valt onder constructiespeelgoed. Het bestaat uit geometrische vormen die aan elkaar te klikken zijn en er zijn geen spelregels aan verbonden. Alles is dus mogelijk! Wil je meer creatief of bouwspeelgoed? Bekijk dan ons ruime aanbod online!