686 resultaten

dinosaurussen

ilovespeelgoed.nl heeft een ruim aanbod van dino speelgoed, dino knuffels, dino broodtrommels, dino drinkbekers, dino kinderboeken en dino decoratie voor in de kinderkamer. Bijzondere dinosaurus artikelen voor kinderen om de dino fantasiewereld tot leven te brengen.

De prehistorische wereld van de dinosaurussen spreekt sterk tot de verbeelding van kinderen. Veel dinoliefhebbers kunnen niet genoeg krijgen van deze prachtige, grote dieren die ooit de wereld bevolkten met hun machtige lijven, kleine koppen en al dan niet gevleugeld.

Ben je op zoek naar een bijzonder dinosaurus cadeautje? Laat je inspireren in deze dino categorie!

Lees verder
Sluiten
1-48 van 686 producten

Dinosaurus speelgoed

Het leuke van dinosaurus speelgoed is dat het voor vrijwel elke leeftijd aantrekkelijk is. Dat er zoveel van en over te vinden is, bevestigt dit nog een keer. Je kunt zelfs een hele kinderkamer aankleden met dino lifestyle producten. Dino’s zijn stoer, maar kunnen ook heel lief en grappig zijn. Met dinosaurus speelgoed maak je vrienden! Of je het nu geeft of hebt. Bij ilovespeelgoed.nl worden we in elk geval heel blij van al die wilde dieren die de fantasie de vrije loop laten.

Dino fantasiewereld

Om helemaal op te gaan in de dino fantasiewereld zijn boeken altijd een succes. Met dino boeken kan je zoon of dochter alles ontdekken over de geschiedenis van dinosaurussen en de vele verschillende soorten die er hebben geleefd. Maar misschien nog wel belangrijker voor het jonge brein, de dieren komen tot leven. En in de dino fantasiewereld valt er van alles te beleven. Je kunt een dino als huisdier hebben en samen de meest gekke geluiden maken.

Dinosaurus speelgoed hout

Zoals de dino’s zelf het lang hebben volgehouden, zo’n 165 miljoen jaar, zal dinosaurussen speelgoed van hout het ook lang volhouden. Zeer waarschijnlijk geen miljoen jaar, maar wel lang. Hout is duurzaam en ontzettend stevig. Als je kleine ermee gooit of erop gaat staan zal het niet zomaar stuk gaan. Is dinosaurus speelgoed van hout te hard voor je dreumes? We hebben heerlijk zachte, vrolijke en vriendelijke dino knuffels te koop!

Dinosaurussen cadeau

Knutselspullen zijn altijd goed om cadeau te geven aan een kind. Met de dinosaurussen knutsel cadeaus van ilovespeelgoed.nl heeft je buurjongen of nichtje ongetwijfeld urenlang plezier. Krassen, kleuren en ontdekken, het kan allemaal met ons uitgebreide assortiment. Ander kinderspeelgoed zoals de Schleich Dinosaurs zijn trouwens ook heel mooi om als dinosaurussencadeau te geven. Met deze realistische en gedetailleerde dieren wordt de tijd 200 miljoen jaar teruggedraaid. Tijd om te beginnen met het verkennen van de oeroude wereld van de dino’s.

Dinosaurus speelgoed kopen

Wil je een groot dino feest? Dinosaurus speelgoed kopen staat op nummer één, maar vergeet ook de (feest)versiering niet, die je nodig hebt om het feest aan te kleden. Bij ilovespeelgoed.nl vind je het allemaal! Zelfs dino schoolspullen vind je bij ons. Na de vakantie maakt je zoon of dochter de blits op school met zijn of haar nieuwe beker, tas of etui. Aan het dinosaurussen speelgoed dat je kunt kopen, valt in elk geval genoeg plezier te beleven voor alle kinderen!