313 resultaten

Dino speelgoed

1-48 van 313 producten

Dino speelgoed

Dinosaurussen zijn allang uitgestorven, maar nog steeds ontzettend populair. Bij ilovespeelgoed.nl hebben we dan ook volop dino speelgoedin het assortiment. Speel met de Triceratops en Velociraptor of een van de vele andere dino’s. Ze komen in allerlei maten en vormen voorbij. Dino speelgoed is er bovendien voor alle leeftijden. Zo kun je je kleine in de box al kennis laten maken met deze bijzondere prehistorische dieren. Voor de wat oudere kinderen valt er ook genoeg te ontdekken, leren en beleven. Dino’s staan garant voor grote avonturen!

Je bent nooit te oud voor dino speelgoed

Sinds de films Jurassic Park en Jurassic World zijn de dinosaurussen helemaal niet meer weg te denken uit de kinderkamer. Er zijn natuurlijk ook veel andere tekenfilms en dino boeken die ervoor zorgen dat dino speelgoed favoriet voor veel kinderen is. Gelukkig ben je nooit te oud om met dino speelgoed te spelen. Hoe leuk is het om samen met je zoon of dochter op handen en voeten door de kamer te kruipen en dino’s na te doen. Of bouw een echte jungle en wandel hier met de verschillende dino figuren doorheen. Pas wel op dat je niet oog in oog komt te staan met een gevaarlijke Tyrannosaurus Rex.

Creatief met dino speelgoed

Tussen het dino speelgoed zit ook genoeg om mee te knutselen. Kinderen waarbij de fijne motoriek al voldoende is ontwikkeld, kunnen prachtige origami dino’s vouwen of een mooie mozaïek dino maken. Maar ook voor de kleinere kinderen die van lekker kliederen houden is er genoeg te vinden. Voor de dino puzzels geldt hetzelfde, de moeilijkheidsgraad gaat van makkelijk tot zeer uitdagend. En wie zegt dat de puzzels en ons overige dino speelgoed alleen voor kinderen is, heeft het mis. Als volwassenen heb je er minstens zoveel plezier van. Het leukste is natuurlijk om samen met je kleine te spelen!

Dino speelgoed van de mooiste merken

Yabba dabba doo! Deze kreet zal ongetwijfeld voorbij komen wanneer het nieuwe dino speelgoed voor je kleine binnen is. We hebben de mooiste merken in ons assortiment die dino speelgoed maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Schleich dinosaurs. Dit zijn prachtige figuren waarmee de dino’s weer tot leven komen. Is je zoon of dochter een echte dino fan? Geef dan een rugtas of andere dino schoolspullen cadeau. En met de dino versiering van Rex London wordt de verjaardag van je kind helemaal een groot feest!