340 resultaten

eenhoorns

Ilovespeelgoed.nl heeft een ruim aanbod van eenhoornspeelgoed, zoals eenhoornknuffels, eenhoornlunchdoosjes, eenhoornservies, eenhoornboeken, eenhoornstickers, eenhoornkleurplaten of verkleedkleding en haarspeldjes. 

Niets staat een meisje in de weg om te dromen over eenhoorns, prinsen en prinsessen, elfjes en tovenaars, maar dit eenhoornassortiment wordt deze magische wereld heel tastbaar.

Ben je op zoek naar een leuk eenhoorn cadeautje? Laat je dan inspireren door deze eenhoorn categorie.

Lees verder
Sluiten
1-48 van 340 producten

Eenhoorn speelgoed

Magische unicorns komen uit een wereld waar prinsen en prinsessen leven en die is voor alle kinderen speciaal is. Dat is de reden waarom Eenhoorn speelgoed zo populair is onder kinderen! Elfjes en tovenaars komen ook regelmatig voor waar eenhoorns rondlopen. Kinderen weten wonderlijke avonturen te beleven met het eenhoorn speelgoed van ilovespeelgoed.nl. Ze kunnen urenlang plezier hebben met verkleedpartijen, knutselen en allerlei ander unicorn speelgoed!

Eenhoorn en unicorn speelgoed

Er is eigenlijk geen verschil tussen eenhoorn en unicorn speelgoed. Simpel gezegd is een unicorn niet meer dan de Engelse benaming voor het mythische paard met een hoorn op zijn voorhoofd. Het zijn fictieve dieren, maar de magie van deze wezens reikt ontzettend ver. Met eenhoorn en unicorn speelgoed en de fantasie van je kind kun je de mooiste avonturen beleven. Laat je zoon of dochter eenhoorn kinderkleding aantrekken om zichzelf tot een ware unicorn te transformeren.

Eenhoorns voor jong en oud

Zoals unicorns zich niet laten beperken tot een geslacht, zijn eenhoorns er ook voor jong en oud! De Schleich Bayala speelfiguren zijn hier een goed voorbeeld van. De verschillende eenhoorns zijn kleine kunstwerkjes op zich die je zelfs als volwassene graag wilt verzamelen. Met hun spetterende kleuren en soms glinsterende manen zijn ze een lust voor het oog! Van eenhoornservies, tot eenhoornboeken en eenhoornknuffels: Iedereen wordt blij van een unicorns! Volwassenen, baby’s, pubers en peuters: Eenhoorns zijn voor jong en oud!

Eenhoorn cadeau

Je kunt helemaal los gaan met het thema unicorn. Er zijn zoveel eenhoorn cadeaus verkrijgbaar, dat er voor iedereen wel wat tussen zit. Je zou bijna zeggen dat er zoveel is dat je bijna niet meer weet waar je het zoeken moet. Gelukkig hebben we bij ilovespeelgoed.nl een overzichtelijke verdeling gemaakt. Zoek je specifiek iets voor de kinderkamer of wil je juist eenhoorn boeken cadeau geven? We hebben het allemaal! Ook voor een verjaardag dat een groot eenhoorn feest moet worden hebben we slingers, versieringen en meer.

Eenhoorn speelgoed kopen

Naast dat je bij ons eenhoorn speelgoed kan kopen, hebben we ook eenhoorn schoolspullen in het assortiment. Wanneer het eindelijk tijd is om van de peuterspeelzaal door te gaan naar de basisschool zal je kleine staan trappelen om erheen te gaan. Is het nog lang niet zo ver? We hebben ook eenhoorn knuffels die je samen met het diverse eenhoorn speelgoed kan kopen. Genoeg om helemaal op te gaan in deze magische en betoverende wereld.