götz bad- en plaspop aquini girl daisy do - s

€ 34,95

Binnenkort leverbaar!

16176

Details

De babypop Aquini girl 'Daisy Do' van het Duitse merk Götz is een kleine levensechte baby- en badpop met een speen.
Als ze de bijgeleverde fles heeft gekregen, kan ze meteen op het witte potje. En is ze in bad geweest, dan kan ze met het zachte bijgeleverde handdoekje gedroogd worden. 

Aquini Girl is gekleed een roze T-shirt versierd met madeliefjes en mouwtjes van tule. Het valt over een zomers pofbroekje. De poppenkleertjes kunnen makkelijk aan- en uitgetrokken worden.
Deze 7-delige set is helemaal klaar voor een babymoeder die haar kleine pop de fles wil geven, wil laten plassen en wassen, in bad wil doen en houdt van aan- en uitkleden.

Deze speelgoedpop heeft geschilderde blauwe oogjes, die bedrieglijk echt lijken en geen haar. 
Het anatomisch correcte lijfje van de speelpop is van vinyl en is 100% waterdicht. Alleen het water wat door de mond komt, komt er onderaan weer uit. Het vinyl is geurloos en vrij van schadelijke stoffen.
Lengte pop 33 cm.

Aangeraden wordt de pop alleen water te geven. In geval de pop toch met melk of pap gevoed is, dan de pop van binnen schoonmaken d.m.v. een flesje met lauw water en een wasmiddel en dit herhalen totdat er geen restanten meer zijn. Hierna de pop een half uur zittend laten drogen.

Deze pop heeft een speciaal certificaat van goed speelgoed gekregen.

` ` ` ` ` ` `
leveranciersnummer 1753033
Artikelnummer 1753033
leeftijd vanaf 1,5 jaar
afmeting 29x20x13 cm
merk gotz
bezorginformatie op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag nog verstuurd.
prijs € 34,95
terug naar boven