götz hannah at the ballet - xl

€ 99,95

Binnenkort leverbaar!

2297

Details

Stapop ‘Hannah at the ballet’ van het Duitse merk Götz kan zelfstandig staan en zitten. De armen, benen en hoofdje kunnen bewegen. Het is een complete set voor ballet en bestaat uit 15 onderdelen, waaronder een balletpakje en kledingset voor ná het dansen.

Speelpop Hannah met Asian Look heeft bruine ogen met lange wimpers en lang zwart, stijl haar, gebonden in twee hoge paardenstaarten. Op een roze body draagt ze een wikkelvestje en een roze tutu op een maillot met beenwarmers. Aan haar voeten heeft ze ballerina’s.  Om zich om te kleden heeft  Hannah een stoere tuinbroek met T-shirt en aan haar voeten sandalen met franjes, een geborduurd enkelkettinkje en strikje. In een tas kan ze haar spullen meenemen. De poppenkleertjes kunnen makkelijk aan- en uitgetrokken worden. 

Het haar van de pop lijkt bedrieglijk echt en is van hoogwaardig materiaal. Het haar is in het hoofdje ingenaaid en daardoor zeer duurzaam. Het kan daarom gewassen, gekamd en gekapt worden. Als het haar met een föhn gedroogd wordt, dient de afstand van de föhn tot de pop minstens 20 cm te bedragen om beschadiging te voorkomen.

Hannah is vervaardigd in een limited edition, is genummerd en heeft een certificaat vanwege de hoge kwaliteitsnormen en een zegelbandje.

De speelgoedpop is van vinyl, geurloos en vrij van schadelijke stoffen.
De pop is afwasbaar met een vochtig doekje. De kleertjes zijn wasbaar op 30°C.Zie instructies bij de pop.
Gewicht 820 gr.

Götz adviseert de pop voor kinderen vanaf 5 jaar.

` ` ` ` ` ` `
leveranciersnummer 1159451
Artikelnummer 9108
leeftijd vanaf 3 jaar
afmeting 50 cm
merk gotz
bezorginformatie op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag nog verstuurd.
prijs € 99,95
terug naar boven