green toys ambulance - gerecycled

€ 44,95

Binnenkort leverbaar!

27955

Details

Deze prachtige 'Ambulance en Doctor's Kit' van Green Toys heeft alles wat een jonge dokter nodig heeft om zieke knuffels en poppen weer gezond te maken. 

Race in de speelgoed ambulance naar het ongeval en gebruik de 6 check-uptools om de armzalige patiënt te helpen - en vergeet niet om de doktersnotities in te vullen. Met behulp van de stethoscoop kunnen kleintjes naar het hart van hun patiënt luisteren, hun temperatuur met de thermometer controleren en zelfs in de oren kijken met de otoscoop. Geweldige speelgoed om creatief en fantasierijk rollenspel aan te moedigen en kinderen te helpen het proces van naar de dokter gaan kijken te begrijpen. Bevordert sociale en taalvaardigheden terwijl kinderen met hun patiënt praten en hun gezondheid bespreken. 

De ambulanceset bestaat uit:
- de ambulance
- stetoscoop
- oorscoop
- 2 pincetten
- spuit
- reflexhamer
- thermometer
- notitie blokje
- 2 stickervelletjes.

Green Toys gelooft in een betere wereld. Green Toys produceert speelgoed van duurzame kwaliteit, waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van gerecyclede plastic melkflessen en ander milieuvriendelijk materiaal. Dit helpt energie te besparen en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen.

Het speelgoed is gemaakt van high-density polyethyleen (HDPE). Dit materiaal wordt beschouwd als een van de veiligste en schoonste plasticsoorten. Het speelgoed is ontworpen zonder BPA , PVC, ftalaten of uitwendige coatings.

De verpakking is gemaakt van 100% gerecycled en recyclebare materialen en is bedrukt met soja-inkt.

` ` ` ` ` ` ` `
leveranciersnummer GTAMDK1313
Artikelnummer GTAMDK1313
leeftijd vanaf 2 jaar
afmeting 26,5x23,5x15 cm
merk green toys
bezorginformatie op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag nog verstuurd.
prijs € 44,95
Video
terug naar boven