kinderboeken

Luisteren en kijken naar vrolijke verhalen uit de mooiste prentenboeken, oefenen met het lezen van woordjes of je verliezen in de fantasiewereld van je favoriete sprookjes. Het is een plezier om kinderen van jongs af aan bekend te maken met boeken en speelgoed

Bij ilovespeelgoed.nl zijn we dol op kinderboeken. We hebben de prachtigste verhalen en rijk geïllustreerde boeken geselecteerd om thuis voor te lezen of kinderen zelf te laten lezen. 

2391 resultaten

Pagina

2391 resultaten

Pagina

Het is een plezier om kinderen van jongs af aan bekend te maken met kinderboeken. Van het luisteren naar vrolijke verhalen tot zelf oefenen met het lezen van woordjes. Bij ilovespeelgoed.nl zijn we dol op kinderboeken. Ontdek bij ons de mooiste verhalen en boeken vol prachtige illustraties om uit voor te lezen óf zelf te laten lezen. We hebben een grote collectie lees- en voorleesboeken, informatieve boeken en rijm- en poëzieboeken. Bekijk snel alle kinderboeken!

Leuke kinderboeken

Alle leuke kinderboeken koop je bij ilovespeelgoed.nl. Van deze boeken krijg je nooit genoeg: van spannende voorleesboeken voor het slapengaan tot prentenboeken met de mooiste plaatjes. Laat de verbeeldingskracht van peuters, kleuters en kinderen versterken door het voorlezen óf zelf laten lezen van al deze boeken! Als je op tijd bestelt, is de kans groot dat jij en je kinderen zichzelf morgen al in de fantasierijke wereld van leuke kinderboeken wanen.

Bekende kinderboeken

Bij ilovespeelgoed.nl hebben we de mooiste en meest bekende kinderboeken in onze collectie. Ontdek bekroonde boektitels die door de kinderboekenjury zijn opgevallen door schrijfstijl, thema of illustratie. Natuurlijk mogen de boeken van bekende schrijvers Annie M.G. Schmidt en Roald Dahl ook niet in onze kinderboekencollectie ontbreken. Ben je op zoek naar iets anders? In onze online speelgoedwinkel vind je de meest bekende kinderboeken aller tijden!

Baby kinderboeken

Op zoek naar leuke babyboeken? Bij ilovespeelgoed.nl vind je wat je nodig hebt! Je vindt hier alle boeken voor jouw baby zoals voelboeken of flapjesboeken. Er zijn ook boekjes voor het slapengaan en kijkboekjes voor op reis. Zoek je naar leuke babyboeken over Nijntje of Dikkie Dik? Ilovespeelgoed.nl heeft een ruime keuze aan boeken voor baby’s en peuters, zelfs voor in bad. Babyboeken zijn ook erg leuk voor een kraamcadeau of verjaardagscadeau!

Kinder Doeboeken

Maak van elke dag een feest met onze doeboeken! Laat je kind aan de slag gaan met creatief speelgoed en bekijk hier alle spelletjesboeken, puzzelboeken, raadselboeken en nog zoveel meer. Duikt je kind lekker weg in een hoekje om aan de slag te gaan of nemen ze onze vriendenboekjes mee naar school om erachter te komen wie hun beste vrienden zijn? Ilovespeelgoed.nl heeft een grote variatie aan doeboeken waardoor er voor iedereen een geschikt boek is.

Kinderboeken kopen

De leukste en mooiste kinderboeken kopen doe je bij ilovespeelgoed.nl. Voor al onze boeken geldt: alle ouders kijken graag over de schouders van hun kinderen mee. Zo bevatten onze sprookjesboeken, zoekboeken en babyboeken de mooiste illustraties. Bekijk het aanbod van ilovespeelgoed.nl online en laat je bestelling morgen nog bezorgen! De beste kinderboeken kopen doe je voordelig en gemakkelijk bij ilovespeelgoed.nl!