4 resultaten

babynestjes

1-4 van 4 producten

Babynestjes

Geef je kindje een geborgen en warm gevoel in een babynestje en geniet zelf van dit fijne uitzicht! Een babynestje is een zachte kussen met opstaande randen waar je kleintje heerlijk in kan liggen of een dutje in kan doen. Dit zachte mandje kun je overal gebruiken en doordat het kussen licht is, is het makkelijk mee te nemen. Zo kan je baby overal genieten van een dutje in het zachte babynestje. Maar ook in huis is het nestje op meerdere manieren te gebruiken. Leg je kleine spruit bijvoorbeeld comfortabel en veilig in het babynestje in de box, bij je op de bank met zijn of haar favoriete knuffel wanneer je een film aan het kijken bent of neem het nestje mee wanneer je op reis bent. Zo heb je je baby altijd lekker dichtbij!

Wat is een babynestje?

Het idee van een babynestje komt oorspronkelijk uit Scandinavië, maar de trend is ook in de Nederlandse babywereld een ware hit. Een babynestje is een comfortabel kussentje met opstaande zachte randen. Het heeft daardoor de uitstraling van een vogelnestje. Vandaar de naam babynestje, een nestje voor je baby. Het kussen geeft je baby een comfortabel en geborgen gevoel, door de opstaande zachte randen. Niet alleen je kindje krijgt hier een warm gevoel van, ook jij zult wegsmelten als je je kindje in het babynestje ziet liggen. Stop je kleintje lekker in met ons babybeddengoed en babydekens en het plaatje is compleet.

Babynestje gebruiken

Vanaf het moment dat je kindje geboren is kun je meteen een babynestje gebruiken. Je legt je kindje op zijn of haar rug op het kussen. De randen kun je vervolgens aanpassen, zodat je kindje lekker comfortabel kan liggen. Een babynestje kun je gebruiken voor korte dutjes, als boxkleed of als kussen om je kleintje dichtbij te hebben. Gebruik het babynestje wel alleen als je er zelf toezicht op kunt houden. Een babynestje kun je niet gebruiken ter vervanging van een babybedje. Om ook in het babybed een veilig gevoel vanuit de baarmoeder na te bootsen hebben we verschillende fijne babybed beschermranden.

Wat is een fijn babynestje?

Wij durven gerust te zeggen dat er heel veel verschillende fijne babynestjes zijn. Kijk nou zelf hoe heerlijk zacht en comfortabel ze eruit zien! Welke prettig is voor jou en jouw baby hangt af van je eigen wensen. Als je het babynestje graag overal mee naar toe wilt nemen is het fijn als er draagbanden aan het kussentje zitten. Wanneer je het nestje voor een langere periode wilt gebruiken is het ideaal dat het mee kan groeien met jouw kindje. Het is dan handig om de randen zoveel mogelijk te kunnen verstellen. Welk babynestje je ook kiest, je kindje gaat het fijn vinden om erin te liggen. En is je mini al zover dat het op ontdekkingstocht gaat, dan hebben wij het leukste speelgoed zodat je kleintje zich zeker niet hoeft te vervelen.

Babynestje kopen

Bij ilovespeelgoed hebben we verschillende soorten babynestjes in ons assortiment. Wil je een mooi en bijzonder babynestje kopen van topkwaliteit? Dan zit je helemaal goed bij ons! Ze zijn er in verschillende designs, van verschillende duurzame merken en in verschillende prijsklassen. Zo kun je een babynestje kopen voor jouw kleintje, dat qua kleuren past bij jouw interieur en jouw andere wensen. Verder ben je er bij ilovespeelgoed van verzekerd een babynestje te kopen dat niet alleen leuk is voor jou en je baby, maar ook voor het milieu. Ook vind je bij ons de leukste babyspeelgoed, babyverzorging en de leukste items voor de kinderkamer.