816 resultaten

bouwspeelgoed

Bouwspeelgoed is er in allerlei variaties. Dat gaat van puzzelblokken naar het bouwen van knikkerbanen met stapelblokken.
Oplossingen zoeken wordt gestimuleerd door houten blokken in allerlei vormen. Maar met speelgoedblokken, zoals van Grimm's, Janod of Haba kunnen ook bruggen geslagen worden en er kan zelfs een stad mee gebouwd worden.

En bij bouwen hoort goed kindergereedschap. Dat prikkelt de nieuwsgierigheid en niet alleen van jongens!

Lees verder
Sluiten
1-48 van 816 producten

Bouwspeelgoed

Torens, huizen en andere bouwwerken maak je met bouwspeelgoed van ilovespeelgoed.nl! Of het nu met bouwstenen of stapelspeelgoed is dat maakt niet uit, het speelgoed is er in verschillende variaties en alles is geschikt om mee te bouwen. Bruggen kunnen geslagen worden en hele steden gebouwd. Het juiste kindergereedschap dat erbij nodig is, vind je eveneens bij ons. Trouwens, niet alleen jongens worden blij van bouwspeelgoed, het prikkelt ook de nieuwsgierigheid van meisjes!

Houten bouwspeelgoed

Heb je een liefde voor hout? Kijk dan eens naar het houten bouwspeelgoed van Kapla en Grimms. Dit is ontzettend fijn speelgoed waarbij de natuur in ere wordt gehouden. Dit gebeurt op verschillende manieren. Je voelt en ziet bij veel producten de structuur van het hout, maar ook qua kleur en vormgeving zie je de natuur terugkomen. Wie is er trouwens niet groot geworden met de smalle houten plankjes? Met houten bouwspeelgoed gaat er een wereld van fantasie en creativiteit open voor je kleine kabouter!

Magnetisch bouwspeelgoed

Met magnetisch bouwspeelgoed maak je de meest bijzondere en ingewikkelde constructies zonder dat je extra bouwmateriaal of gereedschap nodig hebt. Voor al het andere kinderspeelgoed hebben we genoeg keuze in werkbanken een gereedschappen. Ga je zelf klussen? Dan kan je kleine helpen met passen en meten. Vind je zoon of dochter al dat hameren en timmeren helemaal niks, dan is magnetisch bouwspeelgoed absoluut een aanrader!

Soorten bouwspeelgoed

Zoveel verschillende kinderen, zoveel soorten bouwspeelgoed. De allerkleinste zijn bijvoorbeeld nog te jong voor constructiespeelgoed, maar het verschil zit hem ook in de voorkeuren. Sommige kinderen houden heel erg van tenten bouwen en andere krijgen geen genoeg van knikkerbanen. Daarnaast zijn er voor elke leeftijd diverse soorten bouwspeelgoed die geschikt zijn. Kleine scherpe onderdelen die je kind in zijn of haar mond kan doen geef je natuurlijk niet aan je dreumes, die laat je veilig spelen met grote blokken.

Bouwspeelgoed peuter

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met bouwen. Met bouwspeelgoed ontwikkelt je peuter zijn of haar fijne motoriek. Het stapelen van blokken is namelijk best lastig voor kleine kinderhandjes. Tussen de twee en vier jaar zal je kind steeds meer leren. Van kleine dingen vastpakken tot zelfstandig aankleden. Hoe fijn is dat?! Doe jezelf en je kind een plezier en haal bouwspeelgoed voor je peuter in huis. Het ouderwetse hamertje tik is een echte klassieker.

Bouwspeelgoed kopen

Wil je bouwspeelgoed kopen? Bij ilovespeelgoed.nl ben je aan het juiste adres! Je dreumes giechelt elke keer weer wanneer er een toren omvalt en je kleuter is urenlang zoet met de uitgebreidste bouwpakketten die verkrijgbaar zijn. Zelf kun je ook nog meedoen met het bouwen van een megagrote dominobaan. Je kunt niet alleen bouwspeelgoed kopen om enkel en alleen mee te bouwen, veel bouwsels zijn ware puzzels of je kunt er leuke balanceerspelletjes mee spelen.