1384 resultaten

buitenspeelgoed

De zon hoeft maar éven te schijnen en we gaan naar buiten! Buitenspelen heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht voor kinderen.

Bij Ilovespeelgoed.nl hebben we een uitgebreid aanbod om kinderen daarin te stimuleren.
Speelgoed dat  ongemerkt hun motoriek versterken, zoals touwtje springen, springen met de bungee bouncer, fietsen en schommelen.

Samen met andere kinderen een hinkelbaan tekenen op straat of even alleen spelen en dan je behendigheid versterken met jongleerballen, een diabolo of de waanzinnig grote bellenblazer! Daar maak je indruk mee…

Lees verder
Sluiten
1-48 van 1384 producten

Buitenspeelgoed

Wat is er nou lekkerder voor kinderen dan met de eerste zonnestralen heerlijk buiten te kunnen spelen? En dat wordt helemaal een feest met het buitenspeelgoed van ilovespeelgoed! Bij ons vind je een zeer uitgebreid aanbod van uitdagend en prachtig vormgegeven speelgoed. Stimuleer kinderen om zich ongemerkt motorisch te versterken. Dit kan bijvoorbeeld met de vrolijke springtouwen van Janod, de prachtige houten schommels en trapezes van Lilagunga of trap samen een balletje met onze speelballen. Voor het mooiste buitenspeelgoed ben je bij ilovespeelgoed aan het juiste adres!

Buitenspeelgoed hout

Buiten spelen met buitenspeelgoed van hout geeft een ultiem gevoel van één zijn met de elementen. Wat dacht je van een potje jeu de boules? Dan kunnen papa, mama, opa, oma of broertjes en zusjes ook gezellig een balletje mee gooien. Het speelgoed van Vilac maakt het helemaal waar als het op familie buitenspeelgoed van hout aankomt. Bij buitenspeelgoed van hout is het belangrijk dat het wordt beschermd tegen regen en felle zon en wordt aangeraden om het binnenshuis te bewaren zodat het speelgoed jarenlang mee kan! Houten speelgoed is zo duurzaam en robuust dat het in allerlei vormen en maten buiten gebruikt kan worden.

Buitenspeelgoed peuter

Buitenspelen is ook heerlijk voor de allerkleinsten. Er is geen mooiere manier om de buitenwereld te ontdekken met buitenspeelgoed voor je peuter. Op een mooie zomerse dag is het fantastisch voor peuters en kleuters om met water en zand te kunnen spelen, dan is zand- en waterspeelgoed ideaal! Een zandbak met schepjes en bakjes is genoeg voor je peuter om zich urenlang mee te vermaken. Met het siliconen zandspeelgoeden en zandvormpjes van liewood kunnen de mooiste zandtaartjes en andere creaties worden gebakken. Bij warm zomerweer kan de zandbak worden gevuld met water in plaats van zand, plezier gegarandeerd!

Soorten buitenspeelgoed

Bij ilovespeelgoed vind je heel veel verschillende soorten prachtig buitenspeelgoed, waar iedereen helemaal blij van wordt! Of je nu op zoek bent naar speelgoed om mee te schommelen, fietsen, springen of onderzoeken, je vindt het bij ons! Wat dacht je van een dagje vliegeren met de kids of kleinkids? Extra leuk om aan het strand te doen, de vliegers van Djeco maken het in alle gevallen tot een groot succes! Ook old-school stoepkrijt doet het altijd goed bij jong en oud. Laat je kind zijn of haar fantasie de vrije loop met dit kleurrijke krijt voor buiten. Voor diverse soorten buitengewoon buitenspeelgoed ben je bij ilovespeelgoed aan het juiste online adres!

Duurzaam buitenspeelgoed

Het mooiste is natuurlijk wanneer speelgoed jarenlang mee kan en generaties kan worden doorgegeven, dat vinden wij van ilovespeelgoed heel belangrijk. Want hoe leuk is het als jouw lievelingsspeelgoed kan worden doorgegeven aan iemand anders? Voor duurzaam buitenspeelgoed val je bij ons spreekwoordelijk met je neus in de boter. Van actie & spel tot kinderfietsen & -karren, bij ons vind je altijd een geschikt duurzaam buitenspeelgoed voor je kind, kleinkind, buurkind, neefje of nichtje. Weet jij al wat je voor moois gaat bestellen voor de kleintjes?

Buitenspeelgoed voor alle kleine avonturiers!

Bij ilovespeelgoed vind je diverse soorten buitenspeelgoed voor alle kleine avonturiers! Is je kind helemaal weg van de natuur en dieren? Dit kun je extra stimuleren door speelgoed voor tuin & natuur aan het kind te geven. Met een insectenloep, vlindernet en een verrekijker op pad gaan is voor een kind natuurlijk een groot avontuur. Je vindt dit speelgoed en nog veel meer buitenspeelgoed voor alle kleine avonturiers bij ilovespeelgoed!

Buitenspeelgoed kopen

Wilt u uit een ruim assortiment van het mooiste speelgoed kunnen kiezen? Dan is buitenspeelgoed kopen bij ilovespeelgoed een groot feest! Naast buitenspeelgoed vind je ook de zachtste knuffels, de leukste kinderboeken en voor de allerkleinsten is er heel veel snoezig babyspeelgoed. Vergeet ook vooral niet onze sale pagina te checken op het leukste buitenspeelgoed om te kopen voor een zacht prijsje.