3380 resultaten

houten speelgoed

Hout is een geliefd materiaal bij kinderen. Het brengt de natuur dichterbij. Er is een grote variatie in houten speelgoed. Hout dat helemaal glad gepolijst is of houten speelgoed, zoals van Grimm's en Grapat waar de structuur van het hout nog enigszins voelbaar is.

Er is al houten speelgoed voor de hele kleintjes, zoals rammelaars en kleine puzzels. En er zijn houten poppenwagens, kinderkeukens, auto's en speelgoedgarages voor de grotere kinderen.

Bij ilovespeelgoed.nl hebben we een selectie gemaakt van duurzaam houten speelgoed met een natuurlijke uitstraling of juist met een vrolijk design. Zo zijn onze poppenhuizen een echte aanrader.

Een lust voor het oog en gegarandeerd jarenlang speelplezier!

Lees verder
Sluiten
1-48 van 3380 producten

Houten speelgoed

Het allereerste waar je waarschijnlijk aan denkt bij houten speelgoed zijn de houten blokken, vormen en stapeltorens, maar er is tegenwoordig ontzettend veel meer verkrijgbaar. Garages, boerderijen en kazernes zijn net als alle beauty attributen om mee te “knippen” en “scheren” geen unicum op het gebied van houten speelgoed. Er zijn tegenwoordig veel meer mogelijkheden, de technieken en ontwerpen zijn stuk voor stuk innovatief. Laat je inspireren door ons uitgebreide aanbod!

Duurzaam houten speelgoed

Omdat het duurzaam is, is houten speelgoed heel populair. Steeds meer mensen leven bewust en kiezen voor speelgoed van natuurlijke materialen, vaak omdat deze langer meegaan. Kleine kinderen zijn alles behalve voorzichtig met speelgoed. Telefoons en camera’s worden met regelmaat door de kamer gegooid alsof het niets is. Dan is het wel fijn dat het kinderspeelgoed tegen een stootje kan. Daarnaast heeft veel duurzaam houten speelgoed een natuurlijke uitstraling, een pluspunt voor veel jonge ouders.

Houten speelgoed baby

Niet alleen je baby wordt blij van het houten speelgoed voor baby’s, je ziet het zelf ook graag. De bijzondere vormgeving en aantrekkelijke kleuren zijn een lust voor het oog. Hout klinkt misschien niet direct prettig voor je kroost, maar de afwerking is zodanig dat je echt niet bang hoeft te zijn voor splinters. Houten babyspeelgoed voelt bovendien prettig aan in babyhandjes en helpt ze om hun motoriek te ontwikkelen! Houten speeldieren en figuren zijn ook erg populair bij baby’s.

Houten buitenspeelgoed

Met houten buitenspeelgoed is je kind één met de natuur. Het is bovendien gezond om lekker buiten te spelen. Zeker na een lange schooldag met veel stilzitten is het goed om wat energie kwijt te raken. Weet je kind even niet wat te hij of zij moet doen met heftige emoties? Laat hem of haar dan lekker stoom afblazen met de schommels, ringen en trapezes van ilovespeelgoed.nl! Ons houten buitenspeelgoed levert ontspanning en plezier en tovert in no-time een glimlach op gezichten!

Houten keuken speelgoed

Kinderen doen graag alledaagse dingen na. Het is een manier om dingen te verwerken, maar werkt ook positief voor hun ontwikkeling. Kokkerellen in een houten keukenspeelgoed terwijl jij het avondeten aan het bereiden bent is natuurlijk hartstikke leuk. Keukentjes en winkeltjes maken je kleine een stuk bewuster en zelfstandiger. Naast houten keuken speelgoed hebben we ook nog:

Houten speelgoed kopen

Waar anders dan bij ilovespeelgoed.nl ga je houten speelgoed kopen? Wij hebben een zeer grote variatie! Bovendien hebben een selectie gemaakt van duurzaam houten speelgoed met een natuurlijke uitstraling of juist met een vrolijk design. Of je nu op zoek bent naar educatieve letters en cijfers of Wobbels en hobbelpaarden om de energie mee kwijt te raken, we hebben het allemaal. Zelf houten muziekinstrumenten om de mooiste muziekstukken mee te maken. Kortom; houten speelgoed kopen doe je bij ilovespeelgoed.nl!