152 resultaten

poppenhuizen

1-48 van 152 producten

Poppenhuis

Helemaal afdwalen in je eigen fantasie. Het is mogelijk met een poppenhuis! Bij ilovespeelgoed.nl hebben we alles voor een compleet poppenhuis. Zo kan je kleintje het poppenhuis helemaal zelf inrichten. Alle poppenhuismeubels, poppenhuispoppen en andere accessoires voor het poppenhuis hebben een gezellige uitstraling met mooie kleuren. Dit staat niet alleen leuk in de woonkamer of kinderkamer, maar heeft ook een stimulerende werking op de fantasie.

Houten poppenhuis

Wil je je kleine laten spelen met een stevig en tevens duurzaam poppenhuis, of vind je hout juist prachtig materiaal? Bij ons vind je een houten poppenhuis in verschillende vormen, kleuren en maten. De huizen, kastelen en boten laten je kind uren in een fantasiewereld leven. Bovendien is hout mooi en duurzaam materiaal, waardoor de poppenhuizen jarenlang mee kan gaan en het speelgoed daardoor generaties kan worden doorgeven. Hoe leuk is dat! Een leuke bijkomstigheid is dat een houten poppenhuis ook nog eens goed is voor het milieu. Naast houten poppenhuizen vind je ook ander uniek houten speelgoed in ons assortiment, zoals houten babyspeelgoed, houten blokken en vormen, Houten boerderijen en garages of houten buitenspeelgoed.

De leukste poppenhuis accessoires!

Een poppenhuis is natuurlijk niet compleet zonder de leukste poppenhuis accessoires. Stijlvolle tafeltjes, keukentjes en bedjes in mooie kleuren maken een poppenhuis helemaal compleet. De accessoires zijn niet te klein, zodat je kindje ze zelf kan vastpakken en verplaatsen. Van een complete woonkamer tot de boodschappen voor in de keuken, het poppenhuis is helemaal naar eigen smaak in te richten met de leukste poppenhuis accessoires!

Poppenhuis meubels

Om het speelplezier en de fantasie van je kind te vergroten hebben we verschillende soorten poppenhuis meubels. Zo kunnen de verschillende kamers in het poppenhuis ingericht worden zoals een echt huis, of natuurlijk als een fantasie huis. De woonkamer met een mooie bank en eettafel, een keuken inclusief koelkast en boodschappen en een badkamer compleet met douchecabine. Om het huis sfeer te geven is er ook gedacht aan muurdecoratie en andere woonaccessoires, zoals planten. Het huis wordt écht gezellig en mooi met realistische poppenhuis meubels.

Poppenhuis poppetjes

Met een poppenhuis spelen is natuurlijk leuk, maar het speelplezier is pas echt compleet als er ook poppenhuis poppetjes zijn. Een vader, moeder, broer en zus maken iedere dag iets nieuws mee in de verhalen van je kindje. Zelfs de huisdieren kunnen een plekje krijgen in het poppenhuis. Poppetjes zijn er in verschillende vormen en maten. Zo hebben we lieve houten poppetjes van Tender Leaf Toys en Plan Toys. Maak de hele poppenfamilie compleet!

Poppenhuis kopen

Onze speurneuzen hebben er alles aan gedaan om alleen de mooiste en leukste poppenhuizen op te zoeken. Bij ons kun je alles voor het poppenhuis kopen. Van stoere piraten kastelen tot gemeubileerde poppenhuizen. Voor ieder fantasieverhaal is er een geschikt poppenhuis te vinden. Je kleine kan haar of zijn fantasie helemaal de vrije loop laten gaan. Een poppenhuis is bovendien een leuk cadeau. Bij ilovespeelgoed kun je een poppenhuis kopen die gegarandeerd uren speelplezier geeft.