857 resultaten

kinderpuzzels

Puzzels gaan eigenlijk nooit vervelen, je kunt er dan ook geen genoeg van krijgen. Bovendien is praktisch elk kind dol op puzzelen. Daarom is er voor elke leeftijd een mooie puzzel te vinden bij ilovespeelgoed.nl. Zo hebben we al kinderpuzzels voor kindjes vanaf acht maanden tot een leeftijd van 12 jaar en ouder. Jong geleerd is oud gedaan en daarom kunnen kinderen niet vroeg genoeg beginnen met puzzelen!

Naast dat je kind ongetwijfeld blij wordt van onze kinderpuzzels, zal het ook nog wat meer meekrijgen. Puzzelen vraagt namelijk om een stukje aandacht en leert een kind zich te concentreren. Het stimuleert het zoeken naar mogelijkheden. Kortom, een leuke en leerzame bezigheid!

Lees verder
Sluiten
1-48 van 857 producten

Welke kinderpuzzels voor welke leeftijd?

Voor de allerkleinsten is het logisch dat te veel en te kleine puzzelstukjes niet geschikt zijn. Baby's en peuters stoppen namelijk graag van alles in hun mond om zo de wereld om zich heen te ontdekken. In ons assortiment vind je speciale kinderpuzzels voor de allerkleinsten, bijvoorbeeld van Djeco, Janod en Vilac, zodat ook zij veilig kunnen puzzelen. Je kunt heel eenvoudig op leeftijd filteren, zodat je zeker weet dat de puzzels geschikt zijn voor de leeftijd van jouw kind. Voor kleuters en oudere kinderen hebben we leuke, uitdagende puzzels waar ze spelenderwijs allerlei vaardigheden mee oppikken, zoals het kortetermijngeheugen met memorie kinderpuzzels of voorzetsels leren met behulp van speciale taalpuzzels.

De leeftijden die worden aangegeven op de verschillende puzzels zijn uiteraard richtlijnen. Elk kind ontwikkelt zich op zijn eigen tempo! Bovendien verschillende de interesses ook weer per kind. De meest eenvoudige puzzel is de stapelpuzzel. Hiermee kun je simpelweg stapelen, maar je kunt deze ook gebruiken om de stukken te sorteren op grootte, kleur en vorm. Zo zit er gelijk ook een leerzaam element in het puzzelen, kinderen leren deze elementen te onderscheiden. De leukste en niet alledaagse kinderpuzzels vind je bij ilovespeelgoed.nl!

Ga de uitdaging aan met een kinderpuzzel van 100 stukjes

Puzzels met 50 tot 100 stukjes zijn ideaal voor kinderen die al een tijdje kunnen puzzelen. Is jouw kind tussen de vijf en acht jaar? Dan is de kans groot dat hij of zij een kinderpuzzel van 100 stukjes kan maken. Van rechthoekig tot rond en van hout tot karton; legpuzzels zijn er in vele varianten en allemaal even uitdagend en leuk om te maken! Bij ons vind je puzzels met 3 tot wel 1000 stukjes. Welke puzzel kies jij?

Je leert veel van onze educatieve kinderpuzzels

De educatieve voordelen bij het maken van kinderpuzzels zijn eindeloos. Het maken van een puzzel helpt kinderen met de ontwikkeling van de coördinatie en fijne motoriek. Bovendien vraagt het om een zekere vorm van geduld en een opperste concentratie. Maar het leert ook om te ordenen, sorteren en zelfstandig oplossingen te bedenken. Allemaal eigenschappen die op latere leeftijd ook goed van pas komen. Vraag jij je af welke educatieve kinderpuzzels geschikt zijn voor jouw kleine? Kies dan de puzzels die bij de fase en interesse van jouw kind passen.

Houten kinderpuzzels: onverwoestbaar plezier

Houten kinderpuzzels bieden een unieke en vrolijke puzzelervaring. Ze zijn niet alleen aantrekkelijk qua uiterlijk, maar staan ook bekend om hun gebruiksgemak en lange levensduur, waardoor ze geschikt zijn voor kinderen van alle leeftijden. Voor de allerkleinsten zijn er knop- en blokpuzzels, terwijl kleuters genieten van rijg- en legpuzzels. Voor de oudere kinderen zijn er uitdagende breinpuzzels. Het is fantastisch voor kinderen om zelfstandig, of met een beetje hulp, een puzzel te voltooien. Beginnende puzzelaars profiteren enorm van de handige knoppuzzels, waarbij de gemakkelijk vast te houden knopjes helpen bij het puzzelen. En voor de oudere kinderen zijn er diverse unieke en uitdagende houten kinderpuzzels die gegarandeerd voor urenlang plezier zorgen!

Ontdek kinderpuzzels online

Verken een breed assortiment aan kinderpuzzels op ilovespeelgoed.nl, waar je niet alleen educatieve puzzels vindt, maar ook een verscheidenheid aan creatief en houten speelgoed, perfect voor verjaardagen en feestelijke gelegenheden zoals Sinterklaas. Een passend geschenk voor elke kinderviering is eenvoudig te vinden in ons uitgebreide aanbod. Naast puzzels biedt onze collectie de zachtste knuffels, educatieve kinderboeken, en het meest vermakelijke kinderspeelgoed. Of het nu gaat om jouw eigen kinderen, de kinderen van buren of kleinkinderen, verras ze met het ideale speelgoed. Bestel gemakkelijk online en profiteer van de extra service waarbij jouw gekozen kinderpuzzel kosteloos in feestelijke verpakking wordt geleverd.

De leukste kinderpuzzel merken

Bij ons shop je alleen de leukste kinderpuzzel merken. Zoals de fleurige puzzels van Mudpuppy, de magneetpuzzels en duurzame houten puzzels van Janod, maar ook de educatieve puzzels van Djeco en de vloerpuzzels van Crocodile Creek. Puzzel er samen met je kind op los met het mooiste speelgoed en de leukste kinderpuzzel merken van ilovespeelgoed.nl. Wil je advies over welk merk of welke puzzel het meest geschikt is voor jouw kind of voor welke leeftijd? Neem dan gerust contact met ons op en wij adviseren je graag.

Kinderpuzzels kopen doe je bij ilovespeelgoed.nl

Leerzame en unieke kinderpuzzels kopen? Dan zit je goed bij ilovespeelgoed.nl. Wij doen ons uiterste best om de mooiste en meest unieke kinderpuzzels in ons assortiment op te nemen. Zo verras je jouw dochter of zoon met een toffe puzzel. Bij ilovespeelgoed.nl streven we naar een supersnelle levering waarbij je in de meeste gevallen de volgende dag al jouw speelgoed in huis hebt. Ook helpen we je graag met persoonlijk speelgoedadvies!