kinderpuzzels

Het spelen met kinderpuzzels vráágt om aandacht en vergroot zo het vermogen om zich te concentreren. Puzzels voor kinderen stimuleert het zoeken naar mogelijkheden en het probleemoplossend vermogen van kinderen.

Ook ontdekken kinderen door te puzzelen dat kleine stukjes een onderdeel zijn van één geheel. Het resultaat van puzzelen is altijd lonend.

Een educatieve maar vooral leuke bezigheid!

978 resultaten

Pagina
  1. Sale
    janod looping en puzzeltafel sweet cocoon
    Normaal  69,95 Speciale prijs  59,95

978 resultaten

Pagina

Kinderpuzzels

Bijna elk kind is dol op puzzelen en daarom is er voor elke leeftijd een mooie puzzel te vinden bij ilovespeelgoed! De meest eenvoudige puzzel is de stapelpuzzel. Hierbij wordt gebruik gemaakt van sorteren op grootte, kleur en vorm om deze te leren onderscheiden. Jong geleerd is oud gedaan en daarom kunnen kinderen niet vroeg genoeg beginnen met puzzelen. Bij ilovespeelgoed vind je heel veel verschillende soorten kinderpuzzels waar ieder kind gegarandeerd blij van wordt. We hebben kinderpuzzels voor kindjes vanaf acht maanden tot 12 jaar en ouder. Puzzels gaan nooit vervelen en je kunt er dan ook nooit genoeg van hebben! Bovendien vraagt het om een stukje aandacht en leert een kind zich te concentreren. Het stimuleert het zoeken naar mogelijkheden. Een leuke en leerzame bezigheid! De leukste en niet alledaagse kinderpuzzels vind je bij ilovespeelgoed!

Educatieve kinderpuzzels

De educatieve voordelen bij het maken van kinderpuzzels zijn eindeloos. Het maken van een puzzel helpt kinderen met de ontwikkeling van de coördinatie en fijne motoriek. Bovendien vraagt het om een zekere vorm van geduld en een opperste concentratie. Maar het leert ook om te ordenen, sorteren en zelfstandig oplossingen te bedenken. Allemaal eigenschappen die baby's en kinderen op latere leeftijd zeker ook goed van pas komen. Vraag jij je af welke educatieve kinderpuzzels geschikt zijn voor jouw mini? Kies dan de puzzels die bij de leeftijd van jouw kind passen.

Welke kinderpuzzels voor welke leeftijd?

Voor de allerkleinsten is het logisch dat teveel en te kleine puzzelstukjes niet geschikt zijn. Baby's en peuters stoppen namelijk graag van alles in hun mond om zo de wereld om zich heen te ontdekken. In ons assortiment vind je speciale kinderpuzzels voor de allerkleinsten van Djeco, Janod en Vilac zodat ook zij veilig kunnen puzzelen. Je kunt heel eenvoudig op leeftijd filteren zodat je zeker weet dat de puzzels geschikt zijn voor de leeftijd van jouw kind. Voor kleuters en oudere kinderen hebben we leuke, uitdagende puzzels waar ze spelenderwijs allerlei vaardigheden mee oppikken, zoals het korte termijn geheugen met memorie kinderpuzzels of voorzetsels leren met behulp van speciale taalpuzzels.

Houten kinderpuzzels

Minstens net zo leuk zijn de unieke houten kinderpuzzels. Naast dat ze er leuk uitzien zijn houten kinderpuzzels gebruiksvriendelijk en duurzaam omdat ze jarenlang mee gaan. Hierdoor zijn ze geschikt voor alle leeftijden! Van noppenpuzzel tot blokpuzzel voor de kleintjes, rijgpuzzels en legpuzzels voor kleuters en zelfs pittige breinpuzzels voor de oudere kids. Hoe leuk is het voor kinderen wanneer ze eigenhandig - of eerst samen - een puzzel in elkaar hebben gezet! Voor de beginnende puzzelaars is een mooie houten noppenpuzzel een aanrader. Door de handige nopjes op de puzzelstukjes kunnen de kleintjes de stukjes goed vasthouden. Maar ook voor de oudere kinderen zijn onze unieke, houten kinderpuzzels een hit!

Kinderpuzzels 100 stukjes

Is jouw kind tussen de vijf en acht jaar? Dan kan hij of zij met kinderpuzzels van 100 stukjes beginnen. Puzzels met 50 tot 100 stukjes zijn ideaal voor kinderen die al een tijdje kunnen puzzelen. Van rechthoekig tot rond en van hout tot karton; Legpuzzels zijn er in vele varianten en allemaal even uitdagend en leuk om te maken! Bij ons vind je alle puzzels met 50 tot 100 stukjes op een rij. Welke puzzel kies jij?

Kinderpuzzels online

De leukste kinderpuzzels vind je online bij ilovespeelgoed! Naast de leerzame kinderpuzzels vind je ook creatief speelgoed en houten speelgoed. Een cadeautje mag op zo’n kinderfeest natuurlijk niet ontbreken. Je vindt naast kinderpuzzels ook online de liefste en zachtste knuffels, leerzame kinderboeken en het leukste babyspeelgoed op ilovespeelgoed.nl. Verras jouw kind(eren), buurkinderen, kleinkinderen, kortom ieder kind die je dierbaar is, met het mooiste speelgoed en bestel voordelig online. Jouw kinderpuzzel wordt dan ook nog eens gratis feestelijk verpakt!

De leukste kinderpuzzel merken

Bij ons shop je alleen de leukste kinderpuzzel merken. Zoals de fleurige puzzels van Mudpuppy, de magneetpuzzels en duurzame houten puzzels van Janod, maar ook de educatieve puzzels van Djeco en de vloerpuzzels van Crocodile Creek. Puzzel er samen met je kind op los met het mooiste speelgoed en de leukste kinderpuzzel merken van ilovespeelgoed. Wil je advies over welk merk of welke puzzel het meest geschikt is voor jouw kind of voor welke leeftijd? Neem dan gerust contact met ons op en wij adviseren je graag.

Kinderpuzzels kopen

Leerzame en unieke kinderpuzzels kopen? Dan zit je goed bij ilovespeelgoed. Wij doen ons uiterste best om de mooiste en meest unieke kinderpuzzels in ons assortiment op te nemen. Zo verras je jouw dochter of zoon met een toffe puzzel. Bij ilovespeelgoed streven we naar een super snelle levering waarbij je in de meeste gevallen de volgende dag al jouw speelgoed in huis hebt. Ook helpen we je graag met persoonlijk speelgoedadvies!