1346 resultaten

poppen

Poppen om te verzorgen of om bij weg te dromen! Met de diverse merken van poppen wordt aan vele wensen tegemoet gekomen. Poppen hebben een belangrijke functie in de ontwikkeling van kinderen. Speelgoed waarmee ze in hun fantasie en spel volwassenen kunnen nabootsen en dromen en gevoelens uitleven.

Zo hebben de prachtige poppen van Götz een neutrale uitdrukking in de gezichtjes. Voor kinderen veilig in alle schakeringen van hun gevoelens en emoties en zo een baken in de kinderwereld. Of de nostalgische poppen van Corolle. En die lieve, vrolijke lappenpoppen van Haba. Altijd bereid om overal mee te gaan. Als je kleine het leuk vindt om met poppen te spelen in een poppenhuis ongetwijfeld ook een schot in de roos.

 

Lees verder
Sluiten
1-48 van 1346 producten

Poppen

Kinderen doen graag hun ouders na, poppen zijn ideaal speelgoed om je hierin uit te leven. Daarbij heeft je kleine met een pop een veilige manier om in fantasie en spel dromen en gevoelens te uiten. Dit kan met grote en kleine poppen in levensechte uitvoering of juist minder realistisch. Poppen hebben in elk geval een belangrijke functie in de ontwikkeling van kinderen. Bij ilovespeelgoed.nl ondersteunen we dit graag!

Poppen accessoires

Vadertje en moedertje spelen is met al onze poppen accessoires superleuk. Je kunt een pop verzorgen alsof het je eigen baby is. Deze aan- en uitkleden zodat je pop klaar is om naar bed te gaan. Met de poppenkleertjes uit ons assortiment zou je een hele garderobekast kunnen vullen. En met onze poppen accessoires neem je je surrogaatbaby net zo makkelijk mee in de auto als op de fiets. Bekijk ons ruime aanbod om te zien of er wat voor jou tussenzit om te geven.

Poppen spullen

Zo rond de vijf, zes jaar zijn poppen spullen echt populair bij kinderen. Dan hebben ze de leeftijd waarop ze een immens grote fantasie hebben en dol zijn op nieuwe avonturen beleven. En dat kunnen ze met een pop! Ondertussen hebben ze ook vriendjes en vriendinnetjes op school gemaakt, maar een pop blijft veilig speelgoed waarmee ze zich nooit eenzaam zullen voelen. Andere poppen spullen maken het spel alleen nog maar levendiger en leuker!

Poppen speelgoed

In ons uitgebreide assortiment vind je poppen speelgoed van diverse topmerken. Zo hebben we de prachtige poppen van Götz. Deze hebben een neutrale uitdrukking op de gezichtjes wat door kinderen als veilig wordt ervaren. Ook vind je bij ons de lieve, vrolijke lappenpoppen van Haba. Net als het nostalgische poppen speelgoed van Corolle. De poppen van dit Franse merk hebben iets tijdloos. Laat je inspireren door ons ruime aanbod met de beste merken.

Poppen kopen

Waar anders dan bij ilovespeelgoed.nl ga je poppen kopen? Nergens toch. We hebben een uitgebreid assortiment poppen waar je eigenlijk alles kunt kopen wat je zoekt. En dan hebben we het nog niet eens over alle poppen accessoires die verkrijgbaar zijn om het spel en de beleving compleet te maken. Ga je samen met je kleine shoppen, dan kan hij of zij waarschijnlijk niet kiezen. Je kunt veel verschillende poppen kopen. Denk aan:

Poppen kinderwagen

Het is nog niet zo lang geleden dat jouw kleine zelf nog in de poppen kinderwagen paste, nu kan hij of zij ermee rondlopen. Zoals ze eerst zelf werden toegestopt, doen ze dat nu met hun baby. Poppenwagens zijn tijdloos speelgoed voor jonge poppenvaders en moeders! Er zijn poppen kinderwagens in allerlei soorten en maten, met of zonder kap of een handige buggy die je makkelijk kunt meenemen. Bekijk het assortiment van ilovespeelgoed.nl eenvoudig online.

Poppen kinderstoel

Het is etenstijd, dan moet het beste vriendje van je zoon of dochter er natuurlijk bij zitten in de poppen kinderstoel. Heb je nog een dreumes die niet wil eten? Dan is een pop een mooi middel om op een speelse manier te gebruiken. Je kunt de poppen kinderstoel naast je neerzetten en de pop eten geven, je kleine zal ongetwijfeld snel volgen. Jonge kinderen kopiëren vaak gedrag. Wanneer je kleine wat ouder is en het leuk vindt om met poppen te spelen is een poppenhuis ongetwijfeld ook een schot in de roos.