178 resultaten

babypoppen

Babypoppen weten altijd het ouderlijk instinct van een kleine poppenouder op te roepen. De poppen hebben een lijfje met een rond, bol buikje. Sommige zijn nog een echte jonge baby met een bolle toet en kaal koppie, maar sommige babypoppen zijn al ietsje groter en hebben haar wat heerlijk gekamd en verzorgd kan worden.

Er zijn poppen die helemaal van vinyl zijn, sommige met een anatomisch correct meisjes- of jongenslijfje. Andere hebben een zacht lijfje gevuld met watten en granulaatkorreltjes.

Maar allemaal vragen ze om heerlijk vertroeteld en verzorgd te worden. Als je kleintje weg is van poppen, is het zeker een aanrader om op wat latere leeftijd naar een poppenhuis te gaan kijken.

Lees verder
Sluiten
1-48 van 178 producten

Babypop

Een babypop weet het ouderlijk instinct al vroeg op te roepen. Je kleine poppenouder zal zich als echte vader of moeder ontfermen over de kleine pop die op een echte baby lijkt. De poppen hebben een lijfje met een rond, bol buikje. Sommige zijn nog een echte jonge baby met bolle toet en kaal koppie, en andere babypoppen zijn al iets groter met haar wat heerlijk gekamd en verzorgd kan worden. Spelen met poppen vergroten de zorgzaamheid, maar ook het verantwoordelijkheidsgevoel. Kortom, een babypop is leerzaam speelgoed!

Babypop Paola Reina

Het Spaanse merk Paola Reina is een poppenmaker pur sang. Een babypop van Paola Reina springt met zijn gezichtsuitdrukking overal bovenuit. Op de snoetjes zijn alle herkenbare emoties af te lezen. Zoals je eigen kind kan schaterlachen, zo doet een babypop van Paola Reina dat ook. Of ze kijken verbaasd, brutaal of alsof ze op zoek zijn naar troost. De babypoppen van dit merk zijn heuse wereldburgers, ze hebben allerlei verschillende culturele kenmerken, van Aziatisch tot Afrikaans en alles daar tussenin.

Zachte babypop

Wanneer je zoon of dochter zelf nog redelijk klein is, kan een zachte babypop prettig zijn voor hem of haar. Vaak zijn poppen gemaakt van een stevig materiaal zoals vinyl. Dit kan als minder prettig worden ervaren, vooral omdat er veel geknuffeld wordt met een pop. Een zachte babypop is echter minder geschikt om nat te maken. Wanneer je kleine onafscheidelijk is met een pop zijn badpoppen de ideale oplossing! Deze kan gewoon mee onder de douche, in bad of zelfs in het zwembad.

Babypop jongen en meisje

Er zijn bij ilovespeelgoed babypoppen met prachtige lange haren die gekamd kunnen worden. Maar een babypop die als jongen en meisje anatomisch correct is en meer lijkt op een echte baby vind je ook in ons aanbod. Bestel gelijk wat poppenkleertjes en een poppenwagen mee en je kleine zal je dankbaar zijn. Voor jezelf is dit ook prettig, want er zit urenlang onverstoord speelplezier aan vast. Een babypop is er voor jongens en meisjes!

De liefste babypop voor alle poppenmoeders

De liefste babypop voor alle poppenmoeders en -vaders koop je eenvoudig online bij ilovespeelgoed.nl! Met een pop kan jouw kleine de leukste avonturen beleven en al zijn geheimen mee delen. Naast de liefste babypop voor alle poppenmoeders en -vaders zijn er ook prachtige lappenpoppen of leuke styling en make-up poppen. Waar wordt jouw kleine blij van? Hij of zij zal zich in elk geval, met welke pop dan ook, een stuk minder eenzaam voelen!