72 resultaten

poppenwagens

Wanneer je zoon of dochter graag met poppen speelt, zal de wens voor een poppenwagen niet lang uitblijven. Hun poppenbaby willen ze natuurlijk overal mee naartoe nemen. Dit kan in een praktische buggy die eenvoudig in te klappen is, in een ergonomische wandelwagen waarin de pop heerlijk comfortabel ligt, maar ook in een degelijke houten poppenwagen die een leven lang mee gaat. Bij ilovespeelgoed.nl heb je volop keuze, bekijk ons aanbod online!

Lees verder
Sluiten
1-48 van 72 producten

Poppenwagen

Misschien heb je zelf nog een houten poppenwagen van vroeger, wagentjes van stevig hout gaan een leven lang mee. Hout is een ideaal materiaal, zelfs met het soms ruwe spelen van kinderen zijn ze haast onverwoestbaar! Van Dijk Toys maakt oerdegelijke poppenwagens van hout, maar ook het mooie merk Little Dutch staat bekend om zijn prachtige houten speelgoed. En dan kan een houten poppenwagen natuurlijk niet ontbreken in de speelgoedcollectie.

Old school rieten poppenwagen

Een poppenwagen van riet betekent nostalgie alom. Riet is een prachtig natuurlijk materiaal dat ontzettend sfeervol is, het past ook perfect bij jonge kinderen. De reden hiervoor is dat rieten voorwerpen doorgaans vloeiende lijnen hebben met een zachte look. Je raakt als vanzelf vertederd door de ouderwetse uitstraling. Olli Ella is een prachtig merk dat klassiek rieten poppenwagens maakt. Naast de rotan poppenwagen, maken ze meer rieten items en lappenpoppen die perfect passen bij deze old school stijl!

Poppenwagen peuter

Er zijn meerdere redenen waarom een poppenwagen voor een peuter een goed idee is. Ten eerste zorgt het hebben van een pop voor veiligheid bij kinderen, met een poppenwagen kan je kleine deze makkelijk overal mee naartoe nemen. Daarnaast helpt het om stabiel te blijven staan, voor de jonge peuter kan dit prettig zijn. Bij ilovespeelgoed.nl hebben we verschillende poppenwagens voor je peuter. Kies uit tal van verschillende kleuren en designs, van zachte pasteltinten tot knallende kleuren met uitgesproken print.

Poppenbuggy voor de poppenouders

Echte poppenouders verzorgen hun pop alsof het hun eigen baby is. Het wordt in de kinderwagen gelegd voor een lekker slaapje en de kap wordt liefdevol omhoog gedaan voor bescherming tegen de zon of regen. Wanneer je dit ziet, smelt je hart! Wanneer popje is uitgeslapen moet die natuurlijk mee op pad. Daarvoor is een poppenbuggy ideaal! Een buggy is minder log dan een wagen en daardoor makkelijker mee te nemen, wanneer je voor een inklapbare versie kiest al helemaal.

Poppenwagen kopen

Wil je een poppenwagen kopen? Bij ilovespeelgoed.nl hebben we een ruim aanbod voor je om uit te kiezen. Of het nu een ouderwetse kinderwagen wordt met retro wielen en dito print, of een hypermoderne buggy die aerodynamisch is, alle poppen zullen heerlijk comfortabel liggen. Zelfs de mooiste poppenaccessoires vind je bij ons, denk bijvoorbeeld aan een handige luiertas of poppendraagzak. Welke poppenwagen je ook gaat kopen, je kind zal een zorgzame en trotse ouder zijn!

Welke poppenwagen voor 2 jarige?

Een houten poppenwagen is een goede keuze voor een tweejarige die nog niet zo lang loopt, deze is namelijk behoorlijk stabiel. Bovendien is het ruimtelijk inzicht van een jonge peuter nog niet optimaal, de kans dat hij of zij tegen allerlei obstakels op botst, is groot. Gelukkig kan een houten poppenwagen tegen een stootje!

Wat is de beste poppenwagen?

De beste wagen is afhankelijk van de lengte van je kind en het formaat van de pop. Daarnaast is het geheel afhankelijk van je persoonlijke smaak. Bij ilovespeelgoed.nl hebben we alleen maar topmerken te koop die goede kwaliteit leveren, wat dat betreft heb je dus altijd de beste poppenwagen te pakken bij ons.