29 resultaten

speeltenten

1-29 van 29 producten

Speeltent

Hoe tof, tegenwoordig heb je de leukste speeltenten waarmee je in een handomdraai een ruimte maakt om je in terug te trekken. Je kleine zal dit heerlijk vinden! De vakantie kan elke dag weer worden herbeleefd en met een tent heeft je kind zijn eigen huis. Vroeger gingen we aan de slag met het droogrek en tal van kleden en lakens, dat kan natuurlijk nog steeds, maar het is wel zo fijn dat je nu ook gewoon een speeltent erbij kan pakken en die ook zo weer weg kan zetten. Laat je verrassen door het plezier en gemak dat je hebt met onze speeltenten!

Tipi speeltent

De bekendste speeltent is toch wel de wigwam, oftewel een tipi speeltent. Dit is een eenvoudige kegelvorm geïnspireerd op de wigwam van oude indianenstammen uit Noord-Amerika. Merken als Kids Concept, Nobodinoz en Little Dutch vertalen deze inspiratie naar prachtige speeltenten voor kinderen. We spreken trouwens van een tipi speeltent, omdat deze makkelijk verplaatst kan worden. Een wigwam is een vaste verblijfplaats. En hoe leuk de tenten ook zijn, het is wel fijn dat je ze makkelijk weg kunt halen of verplaatsen.

Spelen in de mooiste tenten

Ga naar de maan in je eigen raket of tem tijgers in een circustent, het kan allemaal met een speeltent! Djeco weet met kleurrijke prints direct een duidelijk beeld en leuke sfeer neer te zetten. Naast de mooie tenten van dit Franse merk zijn er nog veel meer speeltenten die je helpen om in een andere wereld terecht te komen. Een speeltunnel kan trouwens een leuke toevoeging zijn. Hier kunnen de tijgers bijvoorbeeld doorheen lopen als ze van hun hok naar de tent moeten.

Speeltenten voor kinderen

Met een speeltent heb je de ideale basis om verder uit te bouwen. Vooral wat oudere kinderen vinden dit erg leuk om te doen. Kids at work weet ook wat een kind beweegt; een tent bouwen! Met het handige kindergereedschap van dit merk wordt het bouwen van een tent nog leuker en vooral makkelijker. Wees daarom niet bang dat je een speeltent voor een korte tijd aanschaft. Je kind heeft er veel plezier van wanneer hij zelf nog niet goed kan bouwen en als hij later wat handiger is, krijg je de mooiste paleizen in je huis te staan!

Speeltent kopen

We zijn gek op speelgoed waarvan kinderen in beweging komen, zowel fysiek als mentaal. Naast de poppen en blokken kun je ook een speeltent kopen in onze webshop. Hiermee wordt zowel het lichaam als het brein aangesproken. Het begint al bij het opzetten, wanneer je kleine groot genoeg is kan hij dit zelf doen. Daarna komen de verhalen, terwijl hij in de tent zit kan hij fantaseren over de circusdirecteur of de indiaan die hij is. Waarschijnlijk gaat de fantasie van je kind nog vele malen verder dan die van ons. Gelukkig maar, want voor hem ga je waarschijnlijk een speeltent kopen.