1516 resultaten

knuffels

De knuffel is er voor altijd. Dag en nacht! Speelgoed dat kinderen in alle omstandigheden trouw blijft en troost biedt.

Bij ilovespeelgoed.nl hebben we een groot assortiment knuffels, variërend van de klassieke knuffels van Steiff tot Jellycat, die traditionele knuffels in een nieuw jasje heeft gestoken. Onweerstaanbaar.

Lees verder
Sluiten
1-48 van 1516 producten

Knuffels

Bij ilovespeelgoed.nl vind je de liefste, zachtste en leukste knuffels. Ons assortiment varieert van kleine knuffels tot XL knuffels. Zo is er voor alle kinderen een knuffelvriendje te vinden. Verder is elke diersoort in ons assortiment wel te vinden, van boerderijdieren tot wilde dieren en bosdieren. De katten, honden en vissen staan in het assortiment van huisdieren knuffels al op je te wachten! Voorzie je kindje van een nieuwe beste vriend met onze knuffels.

Traditionele knuffels

Als we het over traditionele knuffels hebben, dan hebben we het natuurlijk over de teddybeer of de knuffelbeer! Teddyberen zijn er bij ilovespeelgoed.nl in verschillende vormen, kleuren en maten. Ontdek bij ons knuffelberen van de populaire merken Steiff, Maileg en Jellycat. Deze traditionele knuffels zijn geliefd bij kinderen én verzamelaars!

Maileg knuffels

Ontdek bij ons de prachtige collectie Maileg knuffels. Met oog voor detail en het gebruik van zachte materialen roepen de knuffels van Maileg een nostalgische sfeer op, gecombineerd met een helder Scandinavisch design. Kies je voor de populaire konijnen of muizenknuffels, of ga je voor de unieke knuffeldino? Alle Maileg knuffels hebben hun eigen karakter, maar zijn toch allemaal onmiskenbaar behorend tot de Maileg familie!

Jellycat knuffels

Voor luxe, originele en eigenzinnige Jellycat knuffels ben je bij ons aan het juiste adres! Zonder twijfel zijn dit ‘s werelds zachtste knuffels. Je vindt bij ons een uitgebreid assortiment beestenknuffels, groentenknuffels en gadgetknuffels van dit merk. Door de vrolijke snoetjes weten ze bij iedereen een glimlach tevoorschijn te toveren. De Jellycat knuffels zijn er in allerlei uitvoeringen en zijn op elke leeftijd fantastisch om te krijgen.

Baby knuffels

Ben je op zoek naar baby knuffels? Onze knuffeldoekjes zijn onweerstaanbaar en onmisbaar voor elke baby. Ontdek bij ilovespeelgoed.nl een grote variatie knuffeldoekjes. Of ben je op zoek naar een unieke knuffel voor een pasgeboren baby om in te knijpen, mee te knuffelen en te spelen? Dan hebben we de zachtste en leukste knuffels. Ons gehele assortiment baby knuffels zijn leuk om te geven als kraamcadeau of verjaardagscadeau en natuurlijk om te krijgen!

Knuffels kopen

Wil je knuffels kopen? Met het ruime assortiment van ilovespeelgoed.nl is er altijd wel een knuffelbeer, handpop of knuffeldoekje te vinden! Waar je ook voor kiest, je kind zal er gegarandeerd een nieuw vriendje bij hebben. Bekijk het aanbod van ilovespeelgoed.nl online en laat je bestelling morgen nog bezorgen! Leuke pluche knuffels kopen doe je voordelig en gemakkelijk bij ilovespeelgoed.nl