48 resultaten

handpoppen

1-48 van 48 producten

Handpoppen

Prinsen en prinsessen of tovenaars en draken, je vindt ze allemaal bij ilovespeelgoed.nl. Met handpoppen speel je eenvoudig de leukste sprookjes na. Dit kan natuurlijk in de klassieke poppenkast die voor veel kinderen nog steeds favoriet is, maar handpoppen gaan verder. Laat kinderen bijvoorbeeld zelf verhalen bedenken en naspelen, met hun creatieve fantasie kom je terecht in de leukste fantasiewerelden. Bovendien is een handpop een veilige manier voor kinderen om hun angsten en emoties te verwerken.

Handpoppen dieren

Naast de sprookjesachtige figuren zijn er handpoppen van allerlei dieren. Denk aan een brullende leeuw of een sluwe vos, maar ook fantasiefiguren zoals eenhoorns galopperen zo de kamer door. De dieren zijn ook goed te gebruiken tijdens de lessen. Met handpoppen komen dieren tot leven waardoor het makkelijker is om dingen te leren. Je hoeft geen leraar te zijn om speelgoed te gebruiken met een leerzaam doel. In ons online aanbod vind je bijvoorbeeld muziekinstrumenten om thuis de muzikale vorming te vergroten!

De leukste handpoppen bij ilovespeelgoed.nl

In ons aanbod vind je de leukste handpoppen van de mooiste merken. Kijk bijvoorbeeld eens naar Egmont Toys, dit Belgische merk zet het speelplezier op de eerste plaats en helpt bij de ontwikkeling van je kind. Haba weet ook dat kinderen leren door te spelen en dat wordt nog plezieriger met hun handpoppen waarbij aandacht voor details volop te zien is. Al deze vrolijke handpoppen zijn knuffels om met je handen tot leven te brengen!

Handpoppen kopen

Ga om je kinderen een groot plezier te doen handpoppen kopen, al is het alleen maar om erachter te komen hoe grappig jouw zoon of dochter kan zijn. Je zal zien dat hij of zij vol zit met heerlijke verhalen vol met ondeugendheden en grapjes! We hebben in ons uitgebreide assortiment niet alleen handpoppen die je kunt kopen, kijk ook eens naar onze pluche dierenkoppen voor in de slaapkamer of activiteitenknuffels voor de allerkleinsten. De huisdieren knuffels zijn ideaal wanneer je kleine bijvoorbeeld allergisch is en toch een huisdier wil om mee te knuffelen.