lilliputiens stoffen weekplanner

€ 39,95

Binnenkort leverbaar!

34340

Details

Deze stoffen 'Weekplanner' van het Belgische merk Lilliputiens is een fantastisch hulpmiddel om jonge kinderen de dagen van de week bij te brengen. De kartonnen activiteitenkaartjes die door middel van klittenband aan de weekplanner bevestigd kunnen worden, helpen kinderen bovendien om inzicht te krijgen welke activiteiten er voor die dag gepland staan. Zo onstaat een voor het kind overzichtelijk en gestructureerd geheel.

De planner bevat in totaal 58 kaartjes:
- 7 kaartjes met de dagen van de week
- 3 zelf in te vullen blancokaartjes
- 48 kaartjes met lieve afbeeldingen van een vossenfamilie.

De 48 activiteitenkaartjes zijn onderverdeeld in verschillende kleuren. Zo kunnen de 13 donkergele kaartjes gebruikt worden om het naar school, de kinderopvang of sportles gaan uit te beelden. De 10 lichtgele kaartjes met een mama- en papavos kunnen gebruikt worden om aan te geven wie het kind uit school of van de opvang komt halen. De 7 donkerblauwe kaartjes kunnen gebruikt worden om aan te geven wanneer het tijd is om te gaan slapen. De overige 18 kaartjes beelden allerlei verschillende activiteiten uit zoals een treinreis, televisieuurtje en doktersbezoek. 

Wanneer een dag voorbij is, kan de bijbehorende strip eenvoudig gesloten worden. Zo is de dag ook voor het kind duidelijk afgesloten. Kaartjes die niet gebruikt worden kunnen opgeborgen worden in de opbergvakjes achterop de weekplanner.

De weekplanner kan gemakkelijk opgehangen worden aan het koord aan de bovenkant van de planner. Geleverd in een handige kunststof opberghoes. 

Materiaal:
- textiel, karton, klittenband.

` ` ` ` ` ` `
leveranciersnummer 83162
Artikelnummer 83162
leeftijd vanaf 3 jaar
afmeting 48x1,5x43 cm
merk lilliputiens
bezorginformatie op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag nog verstuurd
prijs € 39,95
terug naar boven