luke's toy factory puzzelauto vrachtwagen

€ 21,95

Binnenkort leverbaar!

40139

Details

Deze ‘Cargo Truck’ van het Amerikaanse merk Luke’s Toy Factory is een puzzel en speelgoedauto in één. De vrachtwagen bestaat uit negen onderdelen die gemakkelijk in elkaar passen en even eenvoudig weer uit elkaar te halen zijn. Zo oefenen kinderen hun fijne motoriek en probleemoplossend vermogen en hebben zij uiteindelijk helemaal zelf een autootje in elkaar gezet. 

Iedere container van deze speelgoedvrachtwagen heeft een deksel en kan gevuld of gestapeld worden. Dat is leuk om spulletjes in te vervoeren en maakt de vrachtwagen een waardevolle toevoeging aan iedere speelbouwplaats.

De 3D-puzzelstukken hebben ieder wat spelingsruimte zodat jonge kinderen niet gefrusteerd raken tijdens het in elkaar puzzelen van de truck. 

Extra leuk: de onderdelen van deze speelgoedwagen zijn inwisselbaar met de onderdelen van de andere speelgoedvoertuigen van Luke's Toy Factory. Zo kunnen kinderen puzzelen, bouwen, experimenteren en verschillende kleuren en onderdelen combineren tot hun favoriete droomauto.

Afmetingen complete speelgoedtruck: 15x7,5x10 cm

Materiaal:
- 30% gerecycled zaagsel, afkomstig uit de Amerikaanse meubelbranche.
- 70% polypropyleen.

` ` ` ` ` ` ` `
leveranciersnummer LTFC
Artikelnummer LTFC
leeftijd vanaf 3 jaar
afmeting 19,5x11x11 cm
merk luke's toy factory
bezorginformatie op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag nog verstuurd.
prijs € 21,95
Video
terug naar boven