480 resultaten

muziek

Zingen en muziek openen een wonderlijke wereld voor kinderen. Met muziekmobielen maken de kleintjes kennis lieflijke melodietjes. En liedjesboeken brengen herinneringen terug naar de eigen kindertijd. Zijn de kinderen wat ouder, dan ontdekken ze met muziekinstrumenten combinaties van klanken en ritmes. De rijke wereld van muziek kan zich bij ilovespeelgoed.nl ook uitbreiden naar muziekboeken, varierend van geluidboekjes voor peuters tot prachtige sprookjesboeken met muziek.

Lees verder
Sluiten
1-48 van 480 producten

Muziek speelgoed

Voor jonge kinderen en baby’s kan het lastig zijn om hun gevoelens te uiten, maar met muziek speelgoed kan dit een stuk makkelijker worden. Zingen en muziek openen een wonderlijke wereld voor kinderen. Een wereld waar emoties geen woorden nodig hebben. Met muziek speelgoed gaat een verhaal ineens veel meer leven. Het wordt spannender of juist veel grappiger. In alle gevallen geeft muziek je een aangenaam gevoel. Wie wordt er nou niet vrolijk van muziek?

Muziekinstrumenten

Ouders zijn er misschien niet altijd even blij mee, maar met muziekinstrumenten kan je kind klanken en geluiden ontdekken. Het bootst bijvoorbeeld de regen na of fluit als een vogeltje. Uiteindelijk volgen de melodieën en liedjes. Al spelend met vriendjes en vriendinnetjes ontstaat er al snel een klein huisorkest. Op feestjes en festivals is de muzikale omlijsting natuurlijk onmisbaar. Muziekinstrumenten helpen bovendien enorm om gevoel voor ritme te ontwikkelen!

Muziekmobielen

Kennismaken met muziek begint al in de wieg met de verschillende muziekmobielen. Een mobiel bevestig je aan de box of ledikant en hangt boven het hoofdje van je baby. Naast dat de mobielen interessant zijn om naar te kijken, vanwege de mooie kleuren en beweging, geven de zachte muziekjes je kleine een geruststellend gevoel. Probeer naast de muziekmobielen ook eens de geluid- en muziekboeken. Zo maakt je zoon of dochter al van jongs af aan kennis met de meest uiteenlopende en vooral bekende muziekstukken.

Muziek speelgoed voor jong en oud

Het zijn vaak niet alleen de jongsten die moeite hebben met het verwoorden van hun gevoelens en emoties. Bij ilovespeelgoed.nl zijn we in elk geval fan van muziek in alle vormen, toonhoogtes en melodieën. Van muziek word je blij net als van muziek speelgoed voor jong en oud. Wie is er nou niet groot gebracht met ouderwetse kinderliedjes en de hits van Kinderen voor Kinderen?!

Muziek speelgoed cadeau

Ben je op zoek naar een tijdloos muziek speelgoed cadeau? Muziekdoosjes en sieradendoosjes met muziek zijn eigenlijk altijd wel een succes. Je ziet vaak dat een kind het er jaren later nog steeds bij pakt. Muziek roept ook herinneringen op, daarnaast brengt het je in beweging. Ga bijvoorbeeld samen met je neefje of nichtje lekker swingen en dansen. Iets met muziek cadeau geven is dus een goede zet. Meer origineel muziek speelgoed als cadeau vind je eenvoudig online bij ons.

Muziek speelgoed kopen

Online bij ilovespeelgoed.nl kun je muziek speelgoed kopen dat gemaakt is van kwalitatief uitstekende materialen. We hebben een uitgebreid assortiment met trommels, mondharmonica’s en andere instrumenten, maar ook boeken, mobielen en meer. Alles hebben we zorgvuldig uitgekozen en heeft net dat beetje meer dan ander doorsnee speelgoed. Muziek speelgoed kopen kan eenvoudig samen met ander kinderspeelgoed dat met dezelfde standaard is geselecteerd.