1903 resultaten

onderweg

Gaan de kinderen naar school dan is een kinderrugzak met lunchbox en drinkfles onmisbaar. Zowel voor de kleine peuter als voor de grotere kinderen zijn er rugzakken in verschillende uitvoeringen en maten. Voor logeerpartijtjes en vakanties zijn er ook kinderkoffers, portemonnees en etuis.

Gezelligheid en vrolijkheid zijn belangrijke ingrediënten voor een lekkere lunch. Dat begint als de kinderlunchbox, de broodtrommel en drinkbeker tevoorschijn komen. Er is veel keuze. Sommigen lunchboxen hebben een vakverdeling voor verschillende soorten hapjes, anderen zijn weer groot genoeg voor een paar flinke boterhammen.

Om te drinken is er voor de kleintjes de tuitbeker, terwijl grotere kinderen blij zijn met een fles voor water of limonade of een warm drankje. 

Is het praktisch om voor school, een picknick of logeerpartij ook kinderservies en bestek mee te nemen, dan is er een uitgebreid assortiment in de categorie - aan tafel - onder kinderkamer en lyfestyle. 

Begint het nieuwe schooljaar, dan wordt met nieuwe schriften en pennen een vliegende start gemaakt. Er is een gevarieerd assortiment in de categorie - tekenen, kleuren & schrijven onder creatief, maar ook als je in de zoekbalk zoekt op 'back to school'. 

Lees verder
Sluiten
1-48 van 1903 producten