schoencadeautjes

Waar worden dit jaar de schoentjes neergezet? Bij de open haard, de achterdeur of toch in de gang?

Sinterklaas, zijn Pieten en het paard lopen zingend over de daken op zoek naar alle kinderschoenen die zij kunnen vullen. Sinterklaas houdt het overzicht en de acrobatische Pieten kruipen door de schoorstenen om de kinderen met een cadeautje te verblijden. Om hen iets terug te geven voor de mooie schoencadeautjes, vullen kinderen vaak hun gezette schoenen met suikerklontjes, wortels en tekeningen. 

Om ervoor te zorgen dat Sint en Piet weten dat de schoen is gezet, worden de Sinterklaasklassiekers luidkeels ter gehore gebracht. Het geluid van de gezongen liederen gaat langzaamaan omhoog naar de daken waar Sint en Piet op lopen.

Vol verwachting kloppen de kinderhartjes als zij ’s ochtends de trap afstormen om te kijken naar hun met zorg gevulde schoen.

Het perfecte cadeautje voor in de schoen
Een schoenkadootje hoeft niet groot te zijn. De spanning en het plezier bij het zien van de gevulde schoen is het leukste aan deze oude traditie. Een lief, leuk, klein kadootje met een zacht prijsje.

Ilovespeelgoed heeft een uitgebreid assortiment aan cadeautjes voor de kleinste schoentjes en de grootste laarzen. Zo zijn er verschillende lekkernijen, zoals lollies, snoepkettingen en snoepkersen. Maar vergeet ook niet het grappige speelgoed als een stuiterbal of vogelfluitje. Knutselspullen zoals stickers, pennen, potloden of knutselpakketten zijn bij het openen van een schoencadeau ook altijd favoriet. Een klein spelletje, een autootje of een klein knuffeltje: bij ieder schoencadeautje is het feest.

Onze favoriete schoencadeautjes
Speciaal voor alle hulp-Sinterklazen en Pieten hebben wij een selectie gemaakt van de leukste schoenkadootjes. Een selectie vol sintcadeaus onder de € 10,-. Cadeautjes voor in de schoen met een leuke prijs en boordevol speelplezier.

959 resultaten

Pagina
  1. house of products inpakpapier sinterklaas acrobaat - 3 m
    Normaal € 3,50 Speciale prijs € 2,95
  2. house of products inpakpapier sinterklaas pakjesboot - 3 m
    Normaal € 3,50 Speciale prijs € 2,95

959 resultaten

Pagina