31 resultaten

sinterklaasboeken

'Zachtjes gaan de paardenvoetjes..... trippel, trappel, trippel trap.
tIs het paard van Sinterklaasje, stippe, stappe, stippe, stap.'

En binnen, gezellig, op de bank, nog voor het slapengaan in het boek van Sinterklaasboek de plaatjes kijken of het verhaal voorlezen. Of luisteren naar de liedjes van Sinterklaas en zijn pieten

Bij ilovespeelgoed.nl hebben we vrolijke Sinterklaasprentenboeken met spannende verhalen, Sinterklaasboek op rijm en luistersinterklaasboeken met CD met de Sinterklaasliedjes. De sfeer zit er helemaal in!

Lees verder
Sluiten
1-31 van 31 producten

Sinterklaasboek

Naast het grote boek van Sinterklaas is er ook een sinterklaasboek voor je kind. Gelukkig hebben we bij ilovespeelgoed.nl niet een paar, maar een heleboel sinterklaasboeken! Vrolijke Sinterklaas prentenboeken, spannende verhalen over Sinterklaas en zijn Pieten, sinterklaasboeken op rijm en luisterboeken. Net als verschillende boekjes die goed van pas komen bij het knutselen. De kunstwerken die ze uit dit sinterklaasboek maken, kunnen ze vervolgens weer gebruiken om in hun schoen te doen in ruil voor een leuk schoencadeautje.

Sinterklaasboeken

Niet alleen om te lezen hebben we sinterklaasboeken in huis, bij ilovespeelgoed.nl hebben we ook heel veel boeken om mee te knutselen. Ze zijn perfect afgestemd op het thema en staan garant voor urenlang knutselplezier. Vier je voor het eerst sinds jaren weer Sinterklaas, omdat je nu eindelijk een klein kind in de familie hebt? Dan is het wel zo prettig om alle liedjes te kennen. Koop dan een sinterklaasboek met alle sinterklaasliedjes, met of zonder geluidsopname erbij. Naast sinterklaasboeken hebben we ook nog:

Sinterklaasboek voor peuters en kleuters

Een prachtig sinterklaasboek is voor peuter en kleuters natuurlijk superleuk. De kleintjes zitten in deze fase van hun leven sowieso al in een prachtige periode waarbij alle nieuwe dingen wonderlijk zijn. Combineer dit met de magie van Sinterklaas en je zit midden in een fantastische wereld. Door je kleine tijdens de regenachtige en donker dagen voor vijf december voor te lezen uit een sinterklaasboek voor peuters en kleuters, maken jullie samen een bijzondere reis door deze wereld.

De leukste Sinterklaas prentenboeken

‘s Avonds voor het slapengaan is een verhaaltje natuurlijk vast prik. Hiervoor zijn er mooie Sinterklaas voorleesboeken. De leukste Sinterklaas prentenboeken vertellen het verhaal van Sinterklaas in beeld. Je kleuter kan hier zelf een prachtig verhaal van maken, maar jullie kunnen ook samen op de bank naar de plaatjes kijken. De leukste Sinterklaas prentenboeken koop je samen met het speelgoed voor vijf december online bij ilovespeelgoed.nl!