smart games puzzelspel doornroosje - deluxe

€ 27,95

Binnenkort leverbaar!

31602

Details

Overwin het doolhof en verbreek de betovering! Ontdek de magie van het populaire sprookje in dit originele denkspel 'Doornroosje deluxe' van het merk Smart Games, speciaal voor de allerkleinsten. Kan jij de ridder helpen om zonder te verdwalen het kasteel van Doornroosje te bereiken? Of help je liever de prinses om de uitgang van de doolhof te vinden? Of misschien speel je liever als de draak?

Door de 4 verschillende delen van het spelbord ontstaat er telkens een nieuwe doolhof. Gecombineerd met de 60 opdrachten, met een steeds hogere moeilijkheidsgraad, is dit een uitdagend kinderspel!

Inclusief een prentenboekje met het sprookje in een eigentijds jasje én een boekje met 60 opdrachten.

Spelregels
Stap 1: Kies een opdracht. Plaats de 4 delen van het doolhof op het spelbord, zoals aangeduid in de opdracht. Elk deel heeft een bloem met een verschillende kleur om jou te helpen het op de juiste plaats te leggen. Plaats het kasteel op het deel van het spelbord met de rode bloem. Plaats de ridder bij de ingang van het doolhof en Doornroosje bij de poort van het kasteel.
Stap 2: De ene keer speel jij de prinses, de andere keer de prins. De blauwe pijl duidt de prins aan. Met de prins moet je de weg vinden door het doolhof heen naar het kasteel. De gele pijl is Doornroosje. Zij moet vanaf het kasteel de uitgang van het doolhof zien te vinden. Zowel de prinses als de prins mogen niet opgetild worden, en ze kunnen ook niet over de muren heen klimmen!

Smart Games heeft als missie om inspirerend en educatief kinderspeelgoed te bedenken, maken en produceren. Door 'Doornroosje' te spelen worden de volgende cognitieve vaardigheden gestimuleerd: visuele waarneming. planning, probleemoplossend denken en het ruimtelijk inzicht.

Dit speelgoed bevat een spelbord, 4 puzzelstukken met doolhof, Doornroosje, de prins, een draak, het kasteel, een boekje met 60 opdrachten en een sprookjesboek.

Leeftijd: 3-7 jaar.
Aantal spelers: 1.

` ` ` ` ` ` `
leveranciersnummer SG025
Artikelnummer SG025
leeftijd vanaf 3 jaar
afmeting 29x7.5x28.5 cm
merk smart games
bezorginformatie op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag nog verstuurd.
prijs € 27,95
terug naar boven