banwood

Ben je op zoek naar een fiets voor je kleine? Het Duitse merk Banwood maakt high-end kinderfietsen met een vintage look. Op elke fiets zie je het ouderwetse rieten fietsmandje terugkomen, zelfs bij de step wordt deze handige accessoire niet vergeten. Banwood weet Scandinavisch design te combineren met de charme van de mid-century stijl. Minimalisme en functionaliteit zijn sleutelwoorden in het creatieve proces van dit merk. Driewielers, loopfietsen of een eerste eigen fiets, Banwood heeft voor elke fase de juiste fiets!

51 resultaten

  1. Sale
    banwood loopfiets first go! - blauw
    Normaal  148,95 Speciale prijs  139,95

51 resultaten

Voor de kleintjes die er graag op uit gaan

Opgroeien kan best lastig zijn, maar lastig betekent niet onmogelijk. Met een beetje doorzettingsvermogen en de juiste middelen kun je de wereld om je heen op een veilige manier ontdekken. Dit kan bijvoorbeeld met een Banwood driewieler die papa en mama vooruit kunnen duwen met een handige duwstok. Haal je de stok eraf, dan transformeert de driewieler in een stoere Banwood trike. Echte avonturiers kiezen voor een Banwood!

Leren fietsen doe je met Banwood!

Fietsen draait om balans. Dit is iets wat je prima kunt aanleren. Met een loopfiets, oftewel de Banwood first go!, zet je de beste eerste stap naar zelfstandig fietsen. Zowel de balans als de motoriek wordt versterkt met een loopfiets. Het is niet voor niets dat het ook wel een balanceerfiets genoemd wordt. Gaat je kind voor het eerst op een klassieke Banwood fiets er vandoor? Wel zo fijn: Banwood heeft voor iedere classic kinderfiets een bijpassende kinderhelm.

Banwood fietsen koop je bij ilovespeelgoed.nl

Voor een mooie, degelijke fiets ga je naar ilovespeelgoed.nl, we verkopen namelijk fietsen van Banwood. Door uitsluitend te werken met hoogwaardige en duurzame materialen, ontstaan er kinderfietsen die er niet alleen prachtig uitzien, maar ook lang meegaan. De gekleurde metalen frames kunnen tegen een stootje. De rieten mandjes zijn afneembaar en zijn bovendien ideaal om speelgoed in mee te nemen. Je koopt trouwens niet alleen een Banwood fiets bij ilovespeelgoed, maar ook een kinderstep en ander speelgoed. Een Banwood step is er met twee of drie wielen. Zo heb je voor elke leeftijd een geschikte step.