banwood

Het Duitse merk Banwood maakt high-end kinderfietsen met een vintage look. Driewielers, loopfietsen of een eerste eigen fiets, Banwood heeft voor iedere fietser de juiste fiets.

Als familiebedrijf combineert Banwood Scandinavisch design met de charme van de Mid-century stijl. Minimalisme en functionaliteit zijn sleutelwoorden in het creatieve proces van Banwood. Door uitsluitend te werken met hoogwaardige, duurzame materialen ontstaan kinderfietsen die er niet alleen prachtig uitzien, maar ook lang meegaan.

Voor jonge fietsertjes maakt Banwood hippe loopfietsen om de balans en motoriek te versterken. Wie net begint met fietsen zal genieten van de Banwood Trike driewielers. Wie al een stapje verder is kan de wereld gaan verkennen op de Banwood First Go loopfiets. Zowel de driewieler als de loopfiets hebben een gekleurd metalen frame en afneembaar rieten fietsmandje om speelgoed of andere spulletjes mee op stap te nemen.

Ook voor een eerste kinderfiets ben je bij Banwood aan het juiste adres. Met keuze uit een ruime collectie Classic vintage kinderfietsen beginnen kinderen in stijl aan hun eerste fietstochtje. Wel zo fijn: voor iedere kinderfiets heeft Banwood een bijpassende kinderhelm.

Naast kinderfietsen legt Banwood zich ook toe op het neefje van de fiets: de step. Met een ruim assortiment kindersteppen valt er ook voor kleine steppers genoeg te kiezen. Door een driewieler design – twee wielen voor en één wiel achter – onderscheiden de kindersteppen van Banwood zich in stabiliteit en gebruiksgemak.

56 resultaten

Pagina
  1. Sale
    banwood loopfiets first go! - bonton-r-pink
    Normaal  174,95 Speciale prijs  139,95

56 resultaten

Pagina