59 resultaten

banwood

Ben je op zoek naar een fiets voor je kleine? Het Duitse merk Banwood maakt high-end kinderfietsen met een vintage look. Op elke fiets zie je het ouderwetse rieten fietsmandje terugkomen, zelfs bij de step wordt deze handige accessoire niet vergeten. Banwood weet Scandinavisch design te combineren met de charme van de mid-century stijl. Minimalisme en functionaliteit zijn sleutelwoorden in het creatieve proces van dit merk. Driewielers, loopfietsen of een eerste eigen fiets, Banwood heeft voor elke fase de juiste fiets!

Lees verder
Sluiten
1-48 van 59 producten

Banwood

Als je klein bent, maar al wel heel graag op grootse avonturen gaat, is een Banwood driewieler ideaal. Als de beentjes moe zijn geworden na al het trappen, kunnen papa en mama de driewieler vooruit duwen met de handige duwstok. Haal je de stok eraf, dan transformeert de driewieler in een stoere Banwood trike. Een driewieler die meegroeit: duurzaam en geweldig voor kleine én grote avonturiers!

Leren fietsen doe je met Banwood!

Fietsen draait om balans. Dit is iets wat je prima kunt aanleren. Met een loopfiets, oftewel de Banwood first go!, zet je de beste eerste stap naar zelfstandig fietsen. Zowel de balans als de motoriek wordt versterkt met een loopfiets. Het is niet voor niets dat het ook wel een balanceerfiets genoemd wordt. Gaat je kind voor het eerst op een klassieke Banwood fiets er vandoor? Wel zo fijn: Banwood heeft voor iedere classic kinderfiets een bijpassende kinderhelm.

Eropuit met een Banwood skateboard

Beleef mooie avonturen met een retro Banwood kinderskateboard! De collectie skateboards van Banwood combineert de herkenbare retro elementen met een hoogwaardige afwerking. Het Banwood skateboard is ontworpen voor een ontspannen rit, voor zowel beginnende rijders als ervaren rijders. Het esdoornhouten deck heeft een transparante grip die speciaal ontworpen is met het oog op rijden met blote kindervoetjes. De witte wielen zijn van polyutheraan en hebben 7 lagers van chroom. Dit zorgt voor een stabiele rit met prettig verende wieltjes. Kies je favoriet en ga op avontuur door de straten of in het skatepark met je eigen vintage skateboard!

Banwood fietsen koop je bij ilovespeelgoed.nl

Voor een mooie, degelijke fiets ga je naar ilovespeelgoed.nl, we verkopen namelijk fietsen van Banwood. Door uitsluitend te werken met hoogwaardige en duurzame materialen, ontstaan er kinderfietsen die er niet alleen prachtig uitzien, maar ook lang meegaan. De gekleurde metalen frames kunnen tegen een stootje. De rieten mandjes zijn afneembaar en zijn bovendien ideaal om speelgoed in mee te nemen. Je koopt trouwens niet alleen een Banwood fiets bij ilovespeelgoed, maar ook een kinderstep en ander speelgoed. Een Banwood step is er met twee of drie wielen. Zo heb je voor elke leeftijd een geschikte step.