bobles

Integreer kinderspeelgoed in huis met bObles. Dit Deense merk heeft als missie om kindermeubilair te maken dat kinderen aanmoedigt tot spelen, ontdekken en leren maar ook naadloos aansluit bij moderne interieurs. Met hun tumbling furniture brengen zij multifunctioneel, Scandinavisch design naar de huiskamer.

Het stijlvolle speelgoed van bObles is om mee te spelen maar heeft een dubbelfunctie als meubilair: een krukje, tafeltje, opbergdoos, bank, stoel en nog veel meer. Een geweldige toevoeging aan de kinderkamer of andere kamers in huis. De gestileerde vormen van het bObles speelgoed spreken kinderen direct aan maar zorgen er tegelijkertijd voor dat het niet nadrukkelijk aanwezig is in de huiskamer of kinderkamer. Dat staat wel zo opgeruimd. Extra handig: bObles kindermeubilair is gemaakt van lichtgewicht EVA-foam zodat kinderen hun speelgoed zelf kunnen verplaatsen en opbergen.

Buiten het maken van kindermeubilair en speelgoed zet bObles zich in voor gelijke kansen in het onderwijs, een duurzame en verantwoordelijke productieketen en werkt het merk samen met verschillende NGO’s zoals Save the Children.

Lees verder
Sluiten
1-14 van 14 producten