dantoy

Dantoy is een Deens speelgoedmerk gespecialiseerd in hoogwaardig kunststof speelgoed voor binnen en buiten. Hierdoor is het Scandinavische kindermerk al decennialang dé favoriete speelgoedfabrikant voor kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, scholen en de buitenschoolse opvang.

Het speelgoed van Dantoy is ontworpen om lang mee te gaan en kinderen optimaal speelplezier te bieden, waarbij spelend leren en verbeelding voorop staan.

Dantoy en Nordic Swan Ecolabel: In 2010 kreeg Dantoy als eerste speelgoedmerk ter wereld het Scandinavische duurzaamheidskeurmerk Nordic Swan Ecolabel toegewezen. Onder dit eco-label verplicht Dantoy zich speelgoed te produceren dat voldoet aan strikte milieu- en gezondheidseisen.

Het duurzaamheidslabel garandeert dat de speelgoedartikelen van Dantoy vrij zijn van ftalaten, BPA, parfum of hormoonverstorende stoffen en geproduceerd worden met een zo minimaal mogelijke belasting van het milieu.

Producten die onder het Nordic Swan Ecolabel vallen hebben een duurzame, veilige productiecyclus van grondstof tot afvalproduct, waarbij zoveel mogelijk wordt gerecycled.

68 resultaten

Pagina

68 resultaten

Pagina