362 resultaten

grimm's

Spelen met speelgoed van het Duitse merk Grimm's is meer dan spelen. Het is voor kinderen een hele belevenis door vormgeving, materiaal en kleur. Grimm's heeft een magische wereld gratis van natuurlijk en houten speelgoed, met vaak grillige vormen uit de natuur en sprekende kleuren.

De liefde voor hout is voelbaar in het materiaal, wat alleen met transparante verven en oliën behandeld wordt, zodat de nerf van het hout voelbaar blijft en het de geur. Door de vormen, die nooit strak en rechthoekig zijn, wordt de fantasie van kinderen geactiveerd en stimuleert het hen in hun verbeeldingskracht.

De hoge kwaliteit, vormgeving en kleur voor jonge kinderen het gevoel voor schoonheid.

Bij de productontwikkeling laten zij zich leiden door Waldorf-educatie en andere hervormingspedagogische benaderingen, zoals Montessori.

Verantwoord omgaan met de natuur, staat hoog in het vaandel van Grimm's.

Het duurzame, milieuvriendelijke en natuurlijk educatieve speelgoed is perfect om te combineren met het houten speelgoed van Grapat.

Lees verder
Sluiten
1-48 van 362 producten

Grimm's

In de werkplaats van het Duitse familie bedrijf Grimm’s wordt al sinds 1978 houten speelgoed gemaakt. Toen was dit nog onder de naam Spiel und Holz, maar dit is snel veranderd. Het doel van Grimm's? Houten speelgoed maken met kleuren waar je vrolijk van wordt en een eenvoudig design. Deze missie is met vlag en wimpel geslaagd! Inmiddels is het merk met zijn kenmerkende uitstraling wereldwijd beroemd. Al het Grimm's houten speelgoed wordt met zorg ontworpen en is handgemaakt van duurzaam Europees hout. De afwerking is van natuurlijke verfstoffen en oliën. Bovendien wordt het gecontroleerd op kwaliteit voordat het verpakt en verzonden wordt. Dit maakt Grimm’s veilig voor de allerkleinsten!

Grimm’s speelgoed

Het mooie van Grimm’s speelgoed is dat je het allemaal met elkaar kunt combineren. Zo wordt geen bouwwerk hetzelfde en blijft de creativiteit van je zoon of dochter geprikkeld. Met de verschillende Grimm’s vormensets wordt de fantasie bovendien op een hele organische manier uitgedaagd. Zo bouwt hij of zij keer op keer een bijzonder en uniek kabouterdorp. Leren en spelen kan met Grimm’s speelgoed heel goed gecombineerd worden.

Grimm’s regenboog

Het kan haast niet anders dat je denkt aan de Grimm’s regenboog wanneer je deze merknaam hoort. Dit is namelijk dé klassieker van Grimm’s. De regenboog is, naast leuk speelgoed voor je kind, ook een mooie eyecatcher in huis. Bij ilovespeelgoed.nl is de Grimm’s regenboog verkrijgbaar in verschillende formaten, van klein tot groot. Naast de regenbogen van Grimm’s is er veel meer speelgoed in krachtige regenboogkleuren of zachte pasteltinten. Zoals:

Grimm’s kopen

Ga je het duurzame, milieuvriendelijke en leerzame speelgoed van Grimm’s kopen? Kijk dan voor de aardigheid ook eens naar het houten speelgoed van Grapat en Papoose Toys. Deze merken zijn perfect te combineren met Grimm’s. Is je kleine binnenkort jarig? Je kunt zelfs voor de verjaardag van je zoon of dochter de mooiste verjaardagsringen, decoratiefiguren en kaarsen kopen. Hiermee kleed je de tafel feestelijk aan, en kun je keer op keer weer feest vieren. Wanneer je de houten Grimm’s figuren gaat kopen kun je ze het volgende jaar namelijk opnieuw gebruiken. Dat is het mooie van Grimm’s, het is tijdloos en duurzaam!