26 resultaten

puzzels

De houten kinderpuzzels van het Duitse merk Grimm's vormen samen een prachtig lijnenspel. Ze kunnen zowel een geometrische voorstelling vormen, als een figuurlijke. Ook voor hele kleine kinderen is dat prachtig speelgoed.

De geometrische vormen samen cirkels, spiralen, vierkanten, zeshoeken of achthoeken of wordt een thema zichtbaar. zoals de regenboog, Indian Square of de kleurenleer van Goethe. Prachtig zijn ook de grillige vormen, die de verbeelding van kinderen prikkelen.

Speelgoed van hoge kwaliteit dat ongemerkt helpt een gevoel voor geometrie en harmonie te ontwikkelen.

Lees verder
Sluiten
1-26 van 26 producten
De houten kinderpuzzels van het Duitse merk Grimm's vormen samen een prachtig lijnenspel. Ze kunnen zowel een geometrische voorstelling vormen, als een figuurlijke. Ook voor hele kleine kinderen is dat prachtig speelgoed. De geometrische vormen samen cirkels, spiralen, vierkanten, zeshoeken of achthoeken of wordt een thema zichtbaar. zoals de regenboog, Indian Square of de kleurenleer van Goethe. Prachtig zijn ook de grillige vormen, die de verbeelding van kinderen prikkelen. Speelgoed van hoge kwaliteit dat ongemerkt helpt een gevoel voor geometrie en harmonie te ontwikkelen.