606 resultaten

janod

Janod is een Frans merk gespecialiseerd in klassiek houten speelgoed in een eigentijds jasje. Dit bereikt Janod door een scherp oog voor hedendaags design te combineren met een onveranderlijke eigen stijl. Hoe de wind ook waait, Janod houdt de oorspronkelijke filosofie hoog in het vaandel: het maken van kwalitatief hoogwaardig speelgoed dat aansluit bij de wensen en behoeften van kinderen. Door deze visie is het merk al jaren geliefd bij zowel kinderen als ouders. Bij ilovespeelgoed.nl vind je de hele speelgoedcollectie van Janod.

Janods centrale visie wordt ondersteund door drie pijlers:

Design
Alle speelgoedartikelen van Janod worden in Frankrijk ontworpen. Hierbij draait het om kleur, originaliteit en natuurlijk speelplezier! Hoewel de basis gevormd wordt door hout, gebruikt Janod ook stevig karton voor bijvoorbeeld de kenmerkende Janod puzzels, vilt en textiel voor peuterspeelgoed en magneten voor wat oudere kinderen.

Janod ontwerpt met het oog op de toekomst. De zorg en aandacht die Janod in ieder van haar producten stopt, maakt het mogelijk oud speelgoed door te geven aan de volgende generatie. Ook het materiaal van het kinderspeelgoed is duurzaam: al het hout dat Janod gebruikt draagt het FSC keurmerk voor duurzame houtkap.

Verbeeldingskracht
Niets zo krachtig als de fantasie van een kind. Door te spelen creëren zij hun eigen wereld en Janods missie is dan ook om speelgoed te ontwerpen dat deze verbeeldingskracht ondersteunt en tot volle bloei laat komen, zodat het spel en plezier van nu later dierbare herinneringen aan de kindertijd vormen.

Spelend leren
Dat spelen niet alleen leuk maar ook heel leerzaam kan zijn bewijst Janod door in al het speelgoed terug te komen op educatieve thema’s die kinderen ondersteunen bij de ontwikkeling van onder andere de zintuigen, de motoriek, het denkvermogen, sociale vaardigheden, de creativiteit en de nieuwsgierigheid. Dat is zo naadloos geïntegreerd in het design van Janod dat het leren nooit een 'moeten' is maar een vanzelfsprekend gevolg van vrij spelen.

Lees verder
Sluiten
1-48 van 606 producten

Janod

Een Frans merk gespecialiseerd in klassiek houten speelgoed in een eigentijds jasje, dat is Janod! Door een scherp oog voor hedendaags design te combineren met een onveranderlijke eigen stijl, weet dit merk zichzelf goed neer te zetten. Hoe de wind ook waait, Janod houdt de oorspronkelijke filosofie hoog in het vaandel: het maken van kwalitatief hoogwaardig speelgoed dat aansluit bij de wensen en behoeften van kinderen. Door deze visie is het merk al jaren geliefd bij zowel kinderen als ouders!

Janods centrale visie wordt ondersteund door drie pijlers:

  • Design
  • Verbeeldingskracht
  • Spelend leren

Janod spelletjes

Het oog voor design zie je goed terug in de Janod spelletjes. Alle speelgoedartikelen worden in Frankrijk ontworpen. Hierbij draait het om kleur, originaliteit en natuurlijk speelplezier! Hoewel de basis wordt gevormd door hout, gebruikt Janod ook stevig karton voor bijvoorbeeld de kenmerkende Janod kinderpuzzels, vilt en textiel voor peuterspeelgoed en magneten voor wat oudere kinderen. Janod spelletjes zijn er voor elke leeftijd!

Janod duurzaam speelgoed

Janod ontwerpt met oog op de toekomst. Janod staat gelijk aan duurzaam speelgoed! De zorg en aandacht die ze in ieder van haar producten stopt, maakt het mogelijk speelgoed door te geven aan de volgende generatie. Ook het materiaal van het kinderspeelgoed is duurzaam: al het hout dat gebruikt wordt, draagt het FSC keurmerk voor duurzame houtkap. Gebruikt speelgoed blijft mooi en leuk om mee te spelen! Bij ilovespeelgoed vind je gelukkig de gehele duurzaam speelgoed collectie van Janod.

Janod badspeelgoed

Of het nu gaat om het buitenspeelgoed van Janod of het badspeelgoed, de verbeeldingskracht van je kind wordt ermee ondersteunt. Niets is zo krachtig als de fantasie van een kind. Door te spelen creëren zij hun eigen wereld en Janods missie is dan ook om speelgoed te ontwerpen dat deze verbeeldingskracht volledig tot bloei laat komen. Zo kunnen het spel en plezier van nu later dierbare herinneringen aan de kindertijd vormen. Wie herinnert zich niet de eindeloze uren in bad met Janod badspeelgoed?!

Janod educatief speelgoed

Janod heeft creatief speelgoed, maar vooral veel educatief speelgoed. Dat spelen niet alleen leuk, maar ook leerzaam kan zijn, bewijst Janod door in al het speelgoed terug te komen op educatieve thema’s. Deze ondersteunen kinderen bij de ontwikkeling van onder ander: de zintuigen, motoriek, het denkvermogen, sociale vaardigheden, de creativiteit en nieuwsgierigheid. Dat is zo naadloos geïntegreerd in het design van Janod dat leren nooit een kwestie van ‘moeten’ is, maar een vanzelfsprekend gevolg van vrij spelen. Spelend leren gaat nog altijd het beste met Janod educatief speelgoed!