762 resultaten

jellycat

Onweerstaanbaar knuffelig zijn de knuffels van Jellycat uit Londen en van hoge kwaliteit. Knuffels om te omarmen, mee te troetelen en te kroelen. De knuffeldieren zijn origineel, eigenzinnig en van hele zachte en luxe kwaliteit. Zonder twijfel, ’s werelds zachtste knuffels!

Er is een heel scala van beestenknuffels, groentenknuffels en als laatste de gadgetknuffels. Een Jellycat knuffel is voor elke leeftijd fantastisch speelgoed om te geven en vraagt direct om een knuffel!

Lees verder
Sluiten
1-48 van 762 producten

Jellycat

Ben je op zoek naar een knuffel waar niet alleen je kleine spruit blij van wordt, maar jij ook? Dan zijn de heerlijke zachte Jellycat knuffel van topkwaliteit perfect! De te schattige Jellycat knuffeldieren zijn een genot voor ieders oog. Ze zien er zelfs zo leuk en speciaal uit, dat ze ook leuk staan als decoratie in de kinderkamer. De knuffels zijn voorzien van korreltjes in het onderlijfje, waardoor ze goed blijven zitten. Elke Jellycat knuffel heeft een onweerstaanbaar lief gezichtje, waardoor je kleintje gelijk vrienden wil worden met de nieuwe aanwinst.

Wat is een Jellycat knuffel?

Sinds 1999 worden er in het bruisende Londen wonderlijke knuffels geboren: Jellycat knuffels! Deze knuffels zijn een unieke mix van luxueuze stoffen en bijzondere ontwerpen. Soms zijn ze komisch, soms zoet, maar ze zijn altijd een tikkeltje anders. De naam Jellycat doet hier ook eer aan. De naam is namelijk ontstaan uit de dromen van een kindje dat dol was op jellysnoepjes en katten. De twee woorden werden gecombineerd tot Jellycat, een originele naam die perfect past bij de bijzondere ontwerpen van de Jellycat-collectie.

Jellycat blijft voortdurend experimenteren met nieuwe ontwerpen en stoffen en voegt elk jaar nieuwe knuffelvrienden toe aan de familie. Van knuffels in de vorm van kamerplanten tot heuse knuffeltaartjes. Betreed de Jellycat-wereld van de meest knuffelbare en originele knuffels om te koesteren. De knuffels zijn onweerstaanbaar, absurd grappig en altijd superzacht. Ze zijn het perfecte cadeau voor alle leeftijden!

Knuffeldieren van Jellycat: van konijn tot octopus!

Houdt jouw kleintje ook van alle dieren die er schattig uitzien? Dan kan je kleine zijn of haar geluk niet op met de knuffeldieren van Jellycat. Van Jellycat konijn tot Jellycat octopus, je vindt de complete Jellycat collectie in onze webshop! De vrolijke gezichtjes werken erg aanstekelijk. Bovendien zijn bijna alle dieren uit het dierenrijk vertegenwoordigd. De Jellycat boerderijdieren met de Jellycat bunny met lange zachte flaporen of kies voor de superzachte Jellycat schaap. Of Jellycat huisdieren zoals een Jellycat poes of Jellycat hond als allertrouwste vriendje.

Voor de kleine biologen in spé zijn er ook lieve Jellycat bosdieren snuitjes, zoals de ondeugende Jellycat vos. Of duik met ons mee diep de oceaan in met de water en zeedieren zoals onze Jellycat Octopus.

Ga mee op spannende safari met de wilde dieren van Jellycat, zoals de Jellycat Olifant, Jellycat Aap of Jellycat vogels en insecten. De knuffeldieren van Jellycat zijn grappig voor jong en oud en bovenal van hoogwaardige kwaliteit. De wilde knuffels zijn er in verschillende soorten en met en met diverse vachten.

Kies voor een Bashfullknufel voor ongekende zachtheid of juist voor stoere corduroy of wollige knuffels. Ook linnenachtige knuffels vind je terug in het assortiment. Allemaal  verrassend om te voelen en om mee te knuffelen en super leuk om te geven als kraam- of verjaardagscadeau.

Jellycat collectie

Niet alleen de knuffeldiertjes zijn leuk, de hele Jellycat collectie is onweerstaanbaar. Het meest populair zijn de knuffels uit de Jellycat Bashful collectie. Deze onweerstaanbare zachte knuffels zijn verkrijgbaar in konijntjes, puppies, jungle dieren en boerderijdieren. De Jellycat Bashful knuffels zijn origineel en uniek op hun eigen manier!

De speurneuzen van ilovespeelgoed.nl zijn goed geslaagd in het vinden van knuffels waar iedereen vrolijk van wordt. Een knuffel, rammelaar, boekje of andere activiteitenspeeltjes, voor elke leeftijd is er iets leuks te vinden in onze complete Jellycat collectie.

Wat dacht je van de Jellycat amuseables collectie? Een lekker ontbijtje met de Jellycat croissant en Jellycat avocado of Jellycat egg knuffel, terwijl op tafel een gezellige knuffelnarcis staat of andere Jellycat plant die je water kunt geven met de knuffelgieter. Of een knuffel nagellak of lipstick voor de kleine beauty fanaten. Creëer een knusse setting met de prachtige en schattige groente- en andere Jellycat plantenknuffels!

Jellycat knuffels kopen

Bij ilovespeelgoed.nl kun je een de hele collectie Jellycat knuffels kopen direct uit voorraad! Ook voor de kleine dino fans vind je stoere Jellycat dino's en draken. Voor iedere kleine spruit is er een nieuw knuffelvriendje te vinden. Het Engelse merk hecht veel waarde aan kwaliteit en luxe stoffen, waardoor de knuffels super zacht zijn. De bijzondere, grappige, stoere en liefste ontwerpen maken de knuffels extra speciaal. Een extreem schattige knuffel die ook nog eens bijzonder zacht is.

Alle kinderoogjes en kinderhandjes worden hier vrolijk van. Ook voor de allerkleinsten vind je lieve Jellycat knuffeldoekjes en knuffels voor een vriendje vanaf het allereerste begin. En geef nou toe, ook wij als grote mensen worden hier vrolijk van. Ze zijn niet voor niets zo ontzettend populair! Bij ilovespeelgoed.nl ben je aan het juiste online adres om Jellycat knuffels te kopen.