109 resultaten

kids concept

Het perspectief van een kind is voor Kid’s Concept het uitgangspunt voor alles wat het Zweedse merk maakt, of het nu gaat om speelgoed, babyverzorging of lifestyle producten. Daarmee voldoen de producten die ze ontwikkelen aan de behoeften van kinderen. Bovendien worden ze aangemoedigd in het spel en het leren. Voor alle producten, van speeltent tot schommelpaard, wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen in zachte en trendy kleuren. Het is allemaal prachtig om te zien, speelgoed laten rondslingeren is dus geen straf voor de ouders!

Lees verder
Sluiten
1-48 van 109 producten

Kids Concept

De bistro serie van Kid’s Concept maakt van kinderen kleine bakkers en meester chefs. Is jouw kind muzikaal aangelegd? Met de prachtige houten muziekinstrumenten kan elke kleine muzikant aan de slag. Het speelgoed van Kid’s Concept zorgt ervoor dat kinderen hun motorische vaardigheden ontwikkelen. Bovendien biedt het ruim baan aan de fantasie van kinderen. Na al het speelplezier weet je kind straks nog beter wat het later wil worden.

Creëer je eigen wereld in stijl met Kid’s Concept

Scandinavisch design kenmerkt zich door eenvoudig en functioneel ontwerp en neutrale kleuren, dit zie je terug bij Kid’s Concept. Richt de kinderkamer in met tijdloze meubels van het Zweedse merk. Je kind zal hierdoor graag op de eigen kamer spelen. Met een Kid’s Concept speelhuis wordt dit misschien nog wel leuker. Speeltenten zorgen ervoor dat je kleine zich elke dag weer ergens anders kan begeven. Het ene moment is de tent een kasteel waar gestreden wordt om de troon, en het andere moment een restaurant waar je de lekkerste gerechten kunt nuttigen.

Waar koop je Kid’s Concept?

Bij ilovespeelgoed.nl ben je aan het juiste online adres voor alles van Kid’s Concept, het jonge bedrijf dat geïnspireerd is door het idee dat de omgeving van kinderen natuurlijk aan zou moeten voelen. Dit zie je terug in de prachtige collecties zoals Aiden, Edvin en Neo. De uitgebreide collectie voor de kinderkamer en al het speelgoed is op elkaar afgestemd in kleur en materiaal. Daarmee wordt een vriendelijke sfeer gecreëerd voor kinderen. Naast speelgoed heeft dit merk ook prachtige producten voor de baby in het assortiment. Bekijk het ruime aanbod in onze webshop!