781 resultaten

liewood

Het jonge Deense merk Liewood weet een uniek interieurconcept voor kinderen te creëren. Van onweerstaanbaar speelgoed tot lifestyleproducten voor de hele familie. De pure vormen, zachte aardse kleuren en de 100% biologische textielproducten vormen samen een uniek, eenvoudig en puur universum.

Het concept van Liewood is geworteld in de Scandinavische design-traditie, met een voorliefde voor slow living en duurzaamheid. Producten die generaties lang mee kunnen gaan.

Voor zowel het Liewood speelgoed als voor de Liewood babyverzorging, heeft Liewood een lijn van producten ontwikkeld, waarmee de hele ontwikkeling van kinderen vanaf de babytijd gevolgd kan worden. Dat begint bij zachte, Liewood hydrofieldoeken die veelzijdig inzetbaar zijn, Liewood siliconen kinderservies, Liewood speelgoed en Liewood interieur.

Liewood is in 2015 opgericht door Anne Marie Lie Nielsen. Haar passie voor design, esthetiek en haar liefde voor schoonheid tot in de details, is de kern van het concept van Liewood.

Elke Liewood collectie wordt persoonlijk gevolgd van tekentafel tot levering en distributie.

De zorg en aandacht voor de tederheid en onschuld van de kindertijd en de levensstijl van moderne gezinnen gaat samen met origineel vakmanschap. In het productieproces spelen ethische waarden de boventoon en maakt Liewood geen compromissen.

Het mooie design gaat samen met functionaliteit en met oog voor duurzaamheid. Dat is terug te vinden in het materiaal, wat van hoge kwaliteit is. De levering van producten komt van leveranciers die geen compromissen maken op het gebied van werkgelegenheid en milieu. Zo worden de in India geproduceerde textielproducten gemaakt bij een GOTS (Global Organic Textile Standaard) gecertificeerde leverancier.

Liewood

Lees verder
Sluiten
1-48 van 781 producten

Liewood

Van de producten van het Deense merk Liewood worden zowel je kind als je interieur vrolijk. De natuurlijke vormen en zachte kleuren in aarde tinten stralen rust en plezier uit. Deze zijn erg geschikt voor je baby of peuter. Door het gebruik van 100% biologische textiel en het feit dat producten BPA vrij zijn, hoef jij je geen zorgen te maken. Je kleine kan veilig eten en drinken met het Liewood kinderservies en eindeloos spelen met het Liewood speelgoed! Ook verkoopt het merk babyverzorging. Probeer ook de artikelen van het Liewood interieur, voor een stijlvolle inrichting van de kamer van je kind!

Liewood speelgoed

Ben je op zoek naar Liewood speelgoed? Goede keuze! Het speelgoed is namelijk duurzaam en van hoge kwaliteit en is daarom ideaal om je kind ermee te laten spelen. Zeg daarnaast gedag tegen speelgoed dat het huis rommelig laat lijken. Het speelgoed van dit merk past perfect bij je smaakvolle woning, zonder dat het ten koste van het plezier van je kind gaat! De zachte, natuurlijke kleuren in de mooiste tinten van het speelgoed zijn erg geschikt voor jonge kinderen. In plaats van dat het schreeuwerige kleuren zijn, stralen de kleuren van Liewood speelgoed rust uit. Bekijk het aanbod!

Liewood speelgoed kopen

Overweeg je om Liewood speelgoed te kopen? Bij ilovespeelgoed ben je aan het juiste online adres! Bekijk ons ruime assortiment aan speelgoed met een Scandinavisch design. Het Deense merk verkoopt goede kwaliteit, met het oog op duurzaamheid. De materialen zijn veilig voor kinderen om mee te spelen en het productieproces verloopt eerlijk. Mocht je je Liewood speelgoed vandaag kopen vóór 22:00 uur, dan heb je het morgen al in huis! Het Liewood speelgoed is nu al niet meer weg te denken uit de speelgoedcollectie van je kind!