liewood

Het jonge Deense merk Liewood weet een uniek interieurconcept voor kinderen te creëren. Van onweerstaanbaar speelgoed tot lifestyleproducten voor de hele familie. De pure vormen, zachte aardse kleuren en de 100% biologische textielproducten vormen samen een uniek, eenvoudig en puur universum.

Het concept van Liewood is geworteld in de Scandinavische design-traditie, met een voorliefde voor slow living en duurzaamheid. Producten die generaties lang mee kunnen gaan.

Voor zowel het Liewood speelgoed als voor de Liewood babyverzorging, heeft Liewood een lijn van producten ontwikkeld, waarmee de hele ontwikkeling van kinderen vanaf de babytijd gevolgd kan worden. Dat begint bij zachte, Liewood hydrofieldoeken die veelzijdig inzetbaar zijn, Liewood siliconen kinderservies, Liewood speelgoed en Liewood interieur.

Liewood is in 2015 opgericht door Anne Marie Lie Nielsen. Haar passie voor design, esthetiek en haar liefde voor schoonheid tot in de details, is de kern van het concept van Liewood.

Elke Liewood collectie wordt persoonlijk gevolgd van tekentafel tot levering en distributie.

De zorg en aandacht voor de tederheid en onschuld van de kindertijd en de levensstijl van moderne gezinnen gaat samen met origineel vakmanschap. In het productieproces spelen ethische waarden de boventoon en maakt Liewood geen compromissen.

Het mooie design gaat samen met functionaliteit en met oog voor duurzaamheid. Dat is terug te vinden in het materiaal, wat van hoge kwaliteit is. De levering van producten komt van leveranciers die geen compromissen maken op het gebied van werkgelegenheid en milieu. Zo worden de in India geproduceerde textielproducten gemaakt bij een GOTS (Global Organic Textile Standaard) gecertificeerde leverancier.

Liewood

1390 resultaten

Pagina

1390 resultaten

Pagina