203 resultaten

lilliputiens

De magie van Lilliputiens is tijdloos. Het Belgische merk gaat al heel wat jaren mee. In 1995 is het opgericht door twee vriendinnen die een passie delen. Lilliputiens heeft de focus gelegd op stoffen speelgoed, maar is absoluut ook fan van houten speelgoed. Het merk verrast met haar bonte kleuren, verschillende materialen en de wondere wereld van schattige personages. Elk ontwerp is bedacht om groot en klein te vermaken: welkom in een wereld vol creatieve ontdekkingen en speelplezier!

Lees verder
Sluiten
1-48 van 203 producten

Lilliputiens

De Lilliputiens zijn allemaal verschillende personages met elk hun eigen karakter en kenmerken. Zo houdt Alice de vos van de natuur en knuffelen met haar vriendjes. Anaïs de flamingo kan niet stilzitten, ze blijft maar met haar lange benen vrolijk rondhuppelen en dansen. En wat dacht je van César de beer? Met hem kun je heerlijk knuffelen en zelfs lekker in bad. Iets wat kleine kinderen graag doen. Bij elkaar vormen ze een vrolijke beestenboel! Andere bijzondere series zijn:

Opgroeien doe je met Lilliputiens

Voor elke fase is er speelgoed van Lilliputiens. Met de ik ontdek 0-1 jaar serie worden de zintuigen van je baby geprikkeld. Het is ook door te kijken, voelen, proeven en horen dat het de wereld om zich heen ontdekt. Ik verken 1-2 jaar richt zich al veel meer op de motorische ontwikkeling. Zitten, kruipen en vervolgens lopen gebeuren allemaal in rap tempo achter elkaar en dat mag ondersteund worden met het juiste speelgoed. Wanneer peuters in kleuters veranderen, gaan ze verder met ontdekken. De ik word groot 2-6 jaar serie is daarvoor helemaal geschikt. Zo kun je opgroeien met Lilliputiens!

Nu (voor)lezen met Lilliputiens, is later lezen

Lezen is ontzettend belangrijk voor de basis van de taal- en leesontwikkeling. Je kunt daarom niet vroeg genoeg beginnen met lezen! Al vanaf drie maanden ziet een baby scherper en kan het gecoördineerd naar een punt kijken. Laat ze dan ook op tijd kennismaken met de ‘er was eens … boeken’ van Lilliputiens. Deze vertellen de avonturen van de verschillende personages zoals Georges de aap. En Rosalie de koe leert je kleine bijvoorbeeld tellen. Het leukste is natuurlijk om samen plezier te beleven aan de grappige illustraties en magische verhalen.

Bij ilovespeelgoed.nl vind je alles van Lilliputiens

Ben je op zoek naar kinderspeelgoed? Bij ilovespeelgoed.nl hebben we uiteenlopend speelgoed van het Belgische merk Lilliputiens. Daarnaast vind je van alles voor de kinderkamer en gaat je kleine met plezier op stap met Roodkapje of zijn favoriete Lilliputiens personage op de rug. Wanneer het tijd is om naar de peuterspeelzaal te gaan of eindelijk naar school, kan een mooie rugzak natuurlijk niet missen. Laat je inspireren door ons ruime aanbod Lilliputiens producten voor groot en klein!