26 resultaten

magna-tiles

Prikkel de fantasie èn creativiteit van kinderen met de kleurrijke, magnetische tegels van MAGNA-TILES. Door de verschillende tegels aan elkaar vast te klikken kunnen met het constructiespeelgoed platte kunstwerken en hoge bouwwerken worden gemaakt.

De platte speeltegels zijn gemaakt van kunststof en hebben magnetische randen. 

MAGNA-TILES is een vorm van open-ended play. Dit houdt in dat er geen spelregels zijn verbonden aan het speelgoed: alles is mogelijk. Dit verrijkt het creatief denken van kinderen.

Door te spelen met MAGNA-TILES leren kinderen tellen, kleuren herkennen, geometrische vormen ontdekken en het ontwikkelen zij ruimtelijk inzicht. 

De MAGNA-TILES speelsets kunnen met elkaar gecombineerd worden.

Lees verder
Sluiten
1-26 van 26 producten

MAGNA-TILES

Prikkel de fantasie en creativiteit van kinderen met kleurrijke, magnetische tegels van MAGNA-TILES. Door de verschillende tegels aan elkaar vast te klikken, kun je de mooiste bouwwerken maken. Met het constructiespeelgoed maak je eenvoudige platte kunstwerken, maar het is ook mogelijk om ingenieuze, driedimensionale objecten te maken waar menig architect jaloers op kan zijn. MAGNA-TILES zorgen voor uren lang speelplezier. Niet alleen voor je kind, maar ook voor jou!

MAGNA-TILES leeftijd

Het leuke van MAGNA-TILES is dat dit voor elke leeftijd kan. Kleine kinderen ontwikkelen hun motoriek met dit soort speelgoed. Bovendien stimuleert het de verbeeldingskracht. Wanneer kinderen wat ouder worden moedigt het ze aan tot vrij spelen en kunnen ze hun eerste stap zetten richting STEM-leren (Science, Technology, Engineering and Mathematics). Dit wordt ook wel STEAM genoemd en is een goede voorbereiding op de toekomst. MAGNA-TILES zorgt op elke leeftijd voor veel plezier!

Magnetic tiles

De naam MAGNA-TILES is afgeleid van het Engelse ‘magnetic tiles’. De platte speeltegels zijn gemaakt van kunststof en hebben magnetische randen. Door deze randen als het ware aan elkaar te klikken kun je de meest uiteenlopende vormen creëren en bijzondere bouwwerken maken. Door te spelen met de magnetic tiles leren kinderen kleuren herkennen, tellen, geometrische vormen ontdekken en ontwikkelen ze ruimtelijk inzicht. Het is een vorm van open-ended play. Dit houdt in dat er geen spelregels verbonden zijn aan dit speelgoed; alles is mogelijk! Bekijk de verschillende MAGNA-TILES collecties.

Magnet tiles

Naast de platte ‘magnet tiles’ die je zelf tot kubussen moet vormen, zijn er ook driedimensionale blokken; Magna-Qubix. Een bouwwerk hiervan staat als een huis. De verschillende kubussen, balken, prisma’s en piramides zijn net zo kleurrijk als alle andere MAGNA-TILES. Het leuke is dat je alle speelsets van dit merk met elkaar kunt combineren. Verrijk het creatief denken van je kind en bestel vandaag nog magnet tiles bij ilovespeelgoed.nl. Wij zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk geleverd wordt.