506 resultaten

maileg

Er is geen ontkomen aan.... je verliest zonder meer je hart aan het Deense merk Maileg. Met oog voor details en het gebruik van mooie materialen roepen het speelgoed en de spulletjes van Maileg een nostalgische sfeer op. Of het nu gaat om de lange, lijzige knuffelkonijnen, het speelgoed voor baby's, of spullen voor de kinderkamer, Maileg slaagt er steeds weer in om een nostalgische sfeer te creëren, gecombineerd met een helder Scandinavisch design.

Speelgoed voor kleine en grote dromers. Met prachtige materialen en tot in details verzorgd, is de kleine wereld van de Maileg groots.

Waar komt Maileg vandaan? Dorthe Mailil, is een Deense ontwerper en illustrator die woont en werkt in Herning, Denemarken. 

Dorthe's passie voor design begon op jonge leeftijd, wat ertoe leidde dat ze zich in 1996 inschreef aan de prestigieuze Danish Design School om een carrière in grafisch ontwerp na te streven. Dorthe vulde haar opleiding ook aan met studies aan L'ecole D'art de Marseille en Parijs, die ze noemt als een bijdrage aan de inspiratie achter veel van de zoete en nostalgische details die het merk Maileg kenmerken.

Lees verder
Sluiten
1-48 van 506 producten

Maileg

Je wordt toch spontaan verliefd op al het speelgoed van het Deense merk Maileg! Dit schattige speelgoed met Scandinavisch design verrijkt de fantasie van je kleine. Met gevarieerd speelgoed in rustige, zachte kleuren kan je kind eindeloos genieten. Bekijk ons ruime aanbod en ontdek alle schitterende materialen en details van de Maileg muizen, knuffels, items voor in de kinderkamer en ander speelgoed! Kijk ook gerust rond tussen onze andere merken.

Maileg speelgoed

Laat je betoveren door ons Maileg speelgoed! Het design van het speelgoed bestaat uit prachtige materialen en prints, in warme pastelkleuren. Ons uitgebreide assortiment met honderden artikelen zal je niet teleurstellen. Speelgoed met een retro en vintage stijl dat goed bij je interieur past, de gouden combinatie! Kies uit leuke knuffelmuizen, talloze schattige spulletjes voor in het poppenhuis en nog veel meer andere producten in dezelfde stijl. Met Maileg speelgoed zit je altijd goed!

Maileg poppenhuis

Voor de leukste items voor in het Maileg poppenhuis van je kind, ben je bij ilovespeelgoed aan het juiste adres! Met een enorm aanbod aan schattige, vintage stijl spulletjes voor in het poppenhuis, kan het bijna niet anders dat je slaagt. De leuke patronen en vormen zorgen voor een gezellige sfeer. Of je nu kijkt voor retro meubels, mini boodschappen of een nostalgisch theeserviessetje. De leukste Maileg artikelen voor in het poppenhuis vind je allemaal in ons assortiment!

Maileg muisjes

De Maileg muisjes zijn enig! Met keuze uit tientallen verschillende knuffelmuizen, is er genoeg keuze om het poppenhuis mee te vullen. Zo heb je bijvoorbeeld knuffelmuis moeder, grote zus, grote broer en vader. Deze zijn allemaal verkrijgbaar in verschillende stijlen zoals: koninklijke stijl, kampeerstijl en dansstijl. Alle muizen hebben een andere vrolijke outfit aan in vintage stijl, met leuke kleuren en patronen. Maak je kind vrolijk met de leukste Maileg muisjes!

Maileg kopen

Denk je eraan om speelgoed van je kinds favoriete merk Maileg te kopen? Dan zit je bij ilovespeelgoed goed! Hoe leuk is het om je kind te verrassen met een schattig tandendoosje in het roze of blauw? Daarnaast hebben we een ruim aanbod aan knuffelmuizen en andere artikelen voor in het poppenhuis. Van het design dat zowel iets van de Scandinavische als vintage stijl heeft, wordt je net als je kind helemaal vrolijk! Mocht je de Maileg producten vóór 22:00 uur kopen, dan heb je deze morgen al in huis!