14 resultaten

moonie

De onweerstaanbare, kalmerende knuffelkonijnen en -beren van het Poolse merk Moonie brengen baby’s naar dromenland. Speciaal ontwikkeld om de allerkleinsten een gevoel van geborgenheid te geven, hebben de unieke Humming Friends en Bears een aantal bijzondere eigenschappen. Het babyspeelgoed heeft een sfeervol nachtlampje, rustgevende, pink noise geluiden en een huildetector.

Vijf natuurlijke geluiden met roze ruis of pink noise maskeren het omgevingsgeluid. In de baarmoeder worden baby’s omringd door laagfrequente geluiden, daarom gebruikt Moonie roze ruis voor een kalmerend effect. Het gevoel van veiligheid zorgt ervoor dat pasgeboren baby's rustiger kunnen slapen. Een hele zorg minder voor kersverse ouders.

De ontspannende geluiden zijn echte opnames van de hartslag in de baarmoeder, golven, wind, een bosbeekje en regen. Het volume kan aangepast worden. Naast de natuurlijke geluiden hebben de knuffels ook een slaapliedje, gespeeld op een kalimba.

Dankzij het zachte schijnsel van de LED kinderlamp hoeft er geen felle lamp aan tijdens het voeden en verschonen van de baby. Voor kinderen die niet graag in het donker slapen is het nachtlampje met vijf standen en zeven kleuren licht geruststellend. De Moonie knuffel waakt ‘s nachts vriendelijk over kleine slapers, die niet graag in het donker slapen.

Na 30 minuten gaat de Moonie knuffel naar de stand-by modus. Wanneer de baby binnen de stand-by modus van 3 uur begint te huilen, wordt het geluid dankzij de Smart Cry Detector automatisch geactiveerd volgens de laatst gekozen instellingen.

De knuffels van Moonie van biologisch katoen worden met aandacht voor detail gemaakt in Polen.

Lees verder
Sluiten
1-14 van 14 producten