425 resultaten

moulin roty

Het begin van Moulin Roty gaat terug naar 1972. Een halve eeuw geleden was er een groep vrienden met een gedeelde ideologie. Samen hebben ze een oude molen gekocht, deze opgeknapt en zijn er als gelijkgestemden gaan wonen. Terwijl ze bezig zijn met het opknappen van hun woon- en werkplek, maken ze een houten auto en een lappenpopje. Deze twee producten zijn het begin van een groot succes. De kleine commune, die begonnen is met een gezamenlijk project voor het maken van creatieve knutselspullen voor lampen, sieraden en decoratieve artikelen, is nu een bekend merk. Moulin Roty staat tegenwoordig bekend om zijn speelgoed met een nostalgisch karakter, kwaliteit en originaliteit.

Lees verder
Sluiten
1-48 van 425 producten

Moulin Roty

Er is geen speelgoed dat dierbaarder is dan een knuffel. Als volwassene kun je je vast je favoriete knuffel nog wel herinneren. Wie weet heb je hem zelfs nog. Om je kleine diezelfde dierbare herinnering te geven, geef je hem een Moulin Roty knuffel! Voor de kinderkamer zijn er ook mooie bijpassende accessoires te koop. Denk bijvoorbeeld aan een nachtlampje of muziekdoosje. En dat allemaal per serie van Moulin Roty. Maak een reis met Olga de Gans of neem een kijkje in Le jardin du moulin.

Speelgoed voor elke leeftijd

Het speelgoed van Moulin Roty is niet gebonden aan leeftijd. Tenminste, er is voor elke leeftijd en fase volop speelgoed te vinden. Daarnaast worden niet alleen kinderen er blij van. Met een Moulin Roty projector heb je als ouder net zo veel plezier als je kleine. Het leukste is natuurlijk om samen te genieten van de bedtijdverhalen die je hiermee op de muur of het plafond kunt projecteren. Moulin Roty speelgoed is er voor binnen en buiten, voor jong en oud!