moulin roty

Welkom in de wondere wereld van Moulin Roty. Moulin Roty is al 35 jaar een toonaangevende en wereldberoemde Franse maker van exclusief kwaliteit speelgoed.

Al het Moulin Roty speelgoed wordt gekenmerkt door een unieke kleur en verschijning, welke aantrekkelijk zijn voor kinderen.

Sommige producten leggen de charmes van een vervlogen tijdperk vast, andere zijn gebaseerd op hedendaags avant-garde ontwerpen. Allemaal hebben ze dat bepaalde 'chic' dat alleen de Fransen kunnen produceren!

4 Item(s)

per page

Set Descending Direction
 1. kaleidoscoop | moulin roty

  moulin roty kaleidoscoop

  €5.95

  Een kaleidoscoop met afbeeldingen van een drukke stad van het merk Moulin Roty. Kijk in het gaatje en zie de mooie patronen, schud de koker en de patronen veranderen. Learn More
 2. moulin roty gitaar 661330 | ilovespeelgoed.nl

  moulin roty gitaar

  €37.95

  Out of stock

  Een vrolijk gekleurde houten gitaar, deze 'Guitare Colorée' van het Franse merk Moulin Roty, voor een kleine muzikant, die zijn eerste klanken wil verkennen.

  De kindergitaar heeft een zes metalen snaren , die elk gespannen kunnen worden. 

  Learn More
 3. moulin roty tattoos avontuur 713227 | ilovespeelgoed.nl

  moulin roty tattoos avontuur

  €3.95

  De gemaskerde otters zijn er weer op uit! Deze leuke tattooset uit de serie Les Mask'ottes van het Franse merk Moulin Roty is leuk voor ieder. De stoere otters beleven de gekste avonturen. Ga jij mee op reis?

  De 17 tattoos zijn makkelijk op te brengen door ze uit te knippen, het cellofaan eraf te halen, op de huid te plaatsen en hem vervolgens te bevochtigen met een spons of een nat doekje. Vervolgens 30 seconden met de hand aandrukken en dan het papier voorzichtig eraf te halen. Welke tattoo is jouw favoriet?

  Learn More
 4. moulin roty houten springtouw 713109 | ilovespeelgoed.nl

  moulin roty houten springtouw - lime

  €9.95

  Een stevig springtouw van het merk Moulin Roty om heerlijk buiten mee te springen. De handvatten van het springtouw zijn gemaakt van hout en hebben een gele kleur. Het witte touw is gemaakt van katoen en is 2 meter en 40 cm lang.

  Hoelang kan jij springen?

  Learn More

4 Item(s)

per page

Set Descending Direction