285 resultaten

nobodinoz

Nobodinoz is een jong Spaans-Frans merk, in 2012 in Barcelona opgericht door Murielle en Roman Bressan. Vanuit hun ideaal 'om de wereld te verbeteren, begin je met de kinderen', hebben ze een uitgebreide collectie gecreëerd voor baby's en kinderen met een stijlvolle leefstijl.

Bij Nobodinoz houden ze van producten die lang - generaties lang - meegaan en geschikt zijn voor elke kamer in het huis.

Naast design, schoonheid en kleur ligt het focus bij ambachtschap, traditie en kwaliteit.
Alle stoffen worden in Barcelona geweven, bedrukt en geverfd exclusief voor Nobodinoz.
Kleuren in een zachte Mediterrane sfeer en met sterren om bij weg te dromen.

Elke stap in het productieproces wordt door hen gevolgd om de kwaliteit en het eco-proces te garanderen.

Lees verder
Sluiten
1-48 van 285 producten

Nobodinoz

Creëer een stijlvolle leefstijl met de producten van Nobodinoz. Het Spaans-Franse merk dat is opgericht in Barcelona, wil de wereld verbeteren. Daarbij beginnen ze met de kinderen. Voor hun producten vinden ze naast design en schoonheid, traditie en kwaliteit erg belangrijk. Het merk verkoopt interieurartikelen zoals zitzakken, kussens, tipi’s en nog veel meer. Voor de designs worden vooral aardetinten en donkerblauw gebruikt, waardoor de items van Nobodinoz bij bijna elk interieur passen!

Nobodinoz speelgoed

Naast dat het merk veel artikelen voor in het interieur verkoopt, kun je bij Nobodinoz voor speelgoed terecht. Met smaakvolle designs weten zij het plezier van een kind te combineren met een moderne stijl. Nobodinoz verkoopt speelgoed zoals een bowlingspel, een houten ijskraam, leuke puzzels en nog veel meer om de fantasie van je kind mee van op te laten bloeien! Bekijk het uitgebreide aanbod en verras je kind!

Nobodinoz zitzak

Op zoek naar een Nobodinoz zitzak? Je bent aan het juiste adres! Bij ilovespeelgoed verkopen we verschillende varianten die heerlijk comfortabel zitten. Met een assortiment dat bestaat uit verschillende vormen en maten, zal er ongetwijfeld eentje tussen zitten die bij je kind past! Daarnaast kun je ook kiezen uit verschillende materialen, zoals katoen en velvet. Deze materialen zijn 100% OEKO-TEX gecertificeerd, dus geen zorgen over schadelijke stoffen. Ervaar het comfort van de zitzakken zelf!

Nobodinoz decoratie

Versier het huis tijdens een feestje met de Nobodinoz decoratie! De duurzame vlaggetjes van katoen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en passen in ieder interieur. Daarnaast verkoopt het merk ook allemaal schattige kussens in diverse kleuren en vormen. Er zijn bijvoorbeeld kussens in de stijl van dieren en fruit. Deze maken de meubels nog vrolijker en speelser! Combineer ze bijvoorbeeld met een Nobodinoz zitzak voor een leuk resultaat. Bestel de Nobodinoz decoratie bij ilovespeelgoed en kijk gerust tussen onze andere merken.