saga copenhagen

Met ieder nieuw leven begint een nieuw verhaal. Dat is de centrale filosofie achter het Deense merk Saga Copenhagen. Dit familiebedrijf ontleent zijn naam aan het Oudnoorse woord saga, de verhalen die van generatie op generatie doorgegeven worden. En zoals verhalen overgaan van de ene op de andere generatie, kan dat ook met speelgoed.

Met duurzaam en hoogwaardig babyspeelgoed en babyaccessoires wil Saga Copenhagen de nieuwe generatie de best mogelijke start geven, zodat kinderen kunnen beginnen aan hun eigen levensverhaal. Het speelgoed van Saga Copenhagen als basis voor een geheel nieuw hoofdstuk, gedragen door biologisch en duurzaam Deens design.

Bij de best mogelijke start horen harmonieuze kleuren, minimalistisch design en natuurlijke materialen. Vanuit deze basis kunnen kinderen in alle geborgenheid opgroeien. Ontdek het lieflijke babyspeelgoed in rustige tinten, heerlijk zacht gebreide slabbetjes, babydoeken met vriendelijke dessins en knuffeldoekjes, die de kleine troost bieden.

Als geen ander begrijpt Saga Copenhagen dat jonge kinderen de wereld ontdekken door aanraking en proeven. Om deze reden is al het speelgoed van Saga Copenhagen gemaakt van biologische materialen en vrij van schadelijke chemicaliën. Het babyspeelgoed en babytextiel wordt vervaardigd uit GOTS-gecertificeerd katoen. De gehele productie verloopt biologisch. Vanaf het planten van het zaadje op het katoenveld, tot het moment dat je kindje van zijn of haar speeltje geniet.

64 resultaten

Pagina

64 resultaten

Pagina