412 resultaten

schleich

Een rijke fantasiewereld die de zintuigen en creativiteit van kinderen prikkelt, dat is waar Schleich om bekend staat. Het bedrijf dat in 1946 met Friedrich Schleich begon met het maken van poppen is uitgegroeid tot maker van gedetailleerde, realistisch uitgevoerde dieren en fantasiefiguren. Speelgoed waarmee kinderen speelwerelden creëren waarin alles mogelijk is. 

Schleich staat voor kwalitatief, realistisch en gedetailleerd speelgoed, gemaakt om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren. De hand beschilderde speelfiguren komen zo vanuit de natuur de kinderkamer in en zijn een beleving voor alle zintuigen. Met vormen en texturen die gebaseerd zijn op de echte dieren, zien de speelfiguren er niet alleen levensecht uit, maar voelen ze ook bijna zo aan. Geïnspireerd door de natuur en door kinderen worden de figuren in samenwerking met internationale deskundigen met heel veel aandacht voor details vormgegeven en beschilderd.

Met de authentieke dieren uit de Wild Life, Farm World, Horse Club en Dinosaurs themawerelden wekt Schleich bij jong en oud enthousiasme voor de natuur. Maar ook wezens uit mythische werelden inspireren tot de spannendste verhalen. Van Bayala-wezens zoals elfen en eenhoorns tot machtige monsters en draken uit de Eldrador Creatures themawereld.

De Schleich figuurtjes worden vervaardigd van verschillende soorten kunststoffen en lakken zodat ze klaar zijn voor fantasievolle avonturen. Alle producten van Schleich worden over de hele wereld met dezelfde materialen en volgens dezelfde normen geproduceerd, ongeacht of dit gebeurt in Duitsland of in Roemenië, Moldavië, Portugal, Tunesië of China.

In de kinderkamer komen de figuren allemaal samen in dezelfde wereld en vormen dieren, eenhoorns, zeemeerminnen, dino’s en monsters één grote familie.

Lees verder
Sluiten
1-48 van 412 producten

Schleich

Prachtige realistische dieren en speelfiguren zoals je ze nergens anders ziet: dat zijn de speelfiguren van Schleich! Creëer prachtige speelgoedwerelden waarin álles mogelijk is en niets te gek is. Het Duitse bedrijf Schleich is in 1935 opgezet door Friedrich Schleich en begonnen met het maken van poppen. Inmiddels is het bedrijf wereldwijd bekend en uitgegroeid tot maker van echt lijkende fantasiefiguren die de fantasie van kinderen weten te prikkelen. Van Schleich dinosaurussen, tot paarden en wilde dieren. En dat allemaal in de prachtige kwaliteit waar Schleich om bekend staat!

Schleich dieren

De met de hand beschilderde Schleich dieren lijken zo vanuit de natuur de kinderkamer in te wandelen en zijn een beleving voor alle zintuigen. Met realistische vormen en texturen die gebaseerd zijn op de echte dieren, ziet Schleich speelgoed er niet alleen levensecht uit, maar voelen ook bijna echt aan. Schleich dieren zijn geïnspireerd op de dieren van nu, maar ook op prehistorische dieren. Bovendien worden de dieren samen met internationale deskundigen met aandacht voor detail vormgegeven en bijna allemaal met de hand beschilderd.

Schleich paarden

Voor de kleine en grote paardenliefhebbers zijn Schleich paarden het allerleukste speelgoed. Begin een eigen manege met de Schleich paardenstal, oefen eindeloos voor een spring- of dressuurwedstrijd, ga op buitenrit of beleef de geboorte van een schattig veulentje. Met de prachtige collectie Schleich paarden van de Schleich Horse Club is alles mogelijk! Van Tinker tot Fries of eenhoorn, je vindt heel veel verschillende soorten paardenrassen in ons assortiment waaronder vast ook het lievelingspaard van jouw paardengek!

Schleich collecties

Met de authentieke dieren van de verschillende Schleich collecties zoals Wild Life, Farm World, Horse Club en Dinosaurus wordt er bij jong en oud enthousiasme voor de natuur opgewekt. Maar ook wezens uit mythische werelden inspireren tot de spannendste verhalen. Van Bayala wezens zoals elfen en eenhoorns tot machtige monsters en draken uit de Eldrador Creatures Schleich collectie. In de kinderkamer komen de figuren allemaal samen in dezelfde wereld en vormen dieren, eenhoorns, zeemeerminnen, dino’s en monsters allemaal één grote familie!

Schleich kopen

Wanneer je Schleich gaat kopen, weet je dat je kwaliteit koopt. Alle producten van dit merk worden over de hele wereld met dezelfde materialen en volgens dezelfde normen geproduceerd, ongeacht of dit gebeurt in Duitsland of China. De Schleich figuurtjes worden vervaardigd van verschillende soorten kunststof en lakken zodat ze klaar zijn voor fantasievolle avonturen. Door de hoogwaardige kwaliteit gaan de dieren jarenlang mee en kunnen ze van generatie op generatie worden doorgegeven. Niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook om te verzamelen! Het mooiste Schleich kinderspeelgoed kopen doe je eenvoudig online bij ilovespeelgoed.nl!